Događanja / Istaknuta

1. svibnja

Proslavite prvi maj u Barcelona pubu uz besplatan roštilj, grah i craft pivo

Proslavite prvi maj u Barcelona pubu uz besplatan roštilj, grah i craft pivo
Facebook/Barcelona pub

Na raspolaganju će biti besplatan roštilj i grah, a otvoreni će biti i za vaše ostale posebne želje – samo donesite sastojke i oni će se pobrinuti za ostalo

Dok se približava prvi maj, mnogi od nas razmišljaju o tome kako ga provesti – bilo da je riječ o opuštanju u prirodi ili istraživanju gradskih čarolija. Za one koji žele spojiti najbolje od oba svijeta, Barcelona pub nudi nešto posebno.

Ukoliko vam je već dosta kampiranja, jezera i piknika, pridružite se navedenom ugostiteljskom objektu u njihovom urbanom kutku gdje ćete pronaći savršen balans između gradskog užitka i prirodnih ljepota. Njihov prostor obiluje zelenilom, pružajući vam osjećaj bliskosti s prirodom dok uživate u modernom ambijentu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Donesite sa sobom dekicu i opustite se na travi ili se pridružite aktivnostima koje su pripremili. Ako organizacija prvog maja nije vaša jača strana, ne brinite se. Njihov je tim ovdje da vam olakša stvari. Na raspolaganju će biti besplatan roštilj i grah, a otvoreni će biti i za vaše ostale posebne želje – samo donesite sastojke i oni će se pobrinuti za ostalo.

Za dodatnu dozu zabave, otvoren će biti i njihov koktel šank, a koktele će pripremati majstor IceV. Ako ste ljubitelj piva, imaju sjajne vijesti za vas – točionica se seli na terasu, pružajući vam priliku da probate njihove posebne craft pivske varijante.

Ako imate djecu, ne brinite se – njihov parkić s dječjim igralištem idealno je mjesto za njihove aktivnosti. Frizbi, badminton, graničar ili čak natjecanje u ljenčarenju – mogućnosti su beskonačne!

Svi su dobrodošli, od obitelji do ljubimaca, pa čak i vaše punice ili ljubavnice. Njihova će vrata biti otvorena od osam sati ujutro pa sve do ponoći, tako da nema izgovora za propuštanje ovog fantastičnog događaja.

Vidimo se!


Izdvojeno

Reci što misliš!