Događanja / Istaknuta

26. svibnja

Deveti Povratak otpisanih okupit će sve ljubitelje pasa na lijevoj obali Drave

Deveti Povratak otpisanih okupit će sve ljubitelje pasa na lijevoj obali Drave
PR

"Povratak otpisanih" okuplja udomitelje, ljubitelje pasa te sve one koji cijene humanost i ljubav prema životinjama

Najava devetoga po redu "Povratka otpisanih" pruža uzbuđenje i radost svim zaljubljenicima u kerove i humanitarne akcije. Ovaj predivni događaj tradicionalno se održava posljednje nedjelje u svibnju, a ove godine bit će organiziran 26. svibnja na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra, s početkom u deset sati ujutro.

Glavna je svrha ovoga događaja promicanje udomljavanja pasa iz Azila, a organizatori ističu važnost podrške i ljubavi koju pružaju dobri ljudi. Proslava će započeti zajedničkim doručkom za sve posjetitelje, uz dobru glazbu koja će stvoriti ugodnu atmosferu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga, slijedi vrhunac događaja – tombola koja je prošle godine bila obogaćena donacijama 300 sponzora, a i ove godine najavljuje se ista razina uzbuđenja i nagrada. Posjetitelji će moći uživati u šankovima, raznovrsnoj hrani, aukcijama uživo te raznim radionicama i igraonicama kako za pse, tako i za djecu.

Organizatori su se pobrinuli za sve ljubitelje životinja nudeći veganske delicije te osiguravajući udoban i prijatan ambijent, uz hladovinu velikih topola i pristup rijeci Dravi. Sve prikupljene donacije i sredstva od prodaje idu direktno u pomoć kerovcima u Azilu.

"Povratak otpisanih" okuplja udomitelje, ljubitelje pasa te sve one koji cijene humanost i ljubav prema životinjama. Ovaj je dan prilika za zajedničko slavlje i podršku u zajedničkoj misiji pružanja doma i ljubavi svim kerovcima koji to zaslužuju.


Izdvojeno

Reci što misliš!