Događanja / Istaknuta

16. svibnja

U kino Urania stiže komedija koja se ne propušta – ''Baka ima dečka''!

U kino Urania stiže komedija koja se ne propušta – ''Baka ima dečka''!
Duško Jaramaz/PIXSELL

Namijenjena odrasloj publici, parovima, obitelji i samcima, "Baka ima dečka?!" postavlja pitanja o prirodi ljubavi, požudi i prevari te nudi uvid u različite segmente emocionalnih odnosa

Predstava s necenzuriranom zabavom koja uvijek rasproda sve dvorane gdje dolazi, a naziva se "Baka ima dečka?!" napokon dolazi u Osijek, i to u kino Urania, u četvrtak, 16. svibnja u 19 sati.

Glumci Asim Ugljen i Miro Čabraja koji su nas već navikli na svoj izvanredan talent, istražili su kroz svoje uloge granice humora i ozbiljnosti. Predstava, koja prikazuje prevaranta Tomu i niz humorno-perverznih gospođa u zrelim godinama, potiče publiku na dublje razmišljanje o životu i ljubavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Namijenjena odrasloj publici, parovima, obitelji i samcima, "Baka ima dečka?!" postavlja pitanja o prirodi ljubavi, požudi i prevari te nudi uvid u različite segmente emocionalnih odnosa.

Asim Ugljen, poznat po brojnim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama, utjelovljuje lik Tomu, prvi hrvatski žigolo koji će vas istovremeno osvojiti i izazvati kontroverze svojim avanturama.

Miro Čabraja, autor i izvođač predstave, nakon dugogodišnjeg rada na predstavama za djecu, donosi svoju prvu komediju za odraslu publiku. Kroz raznolike ženske likove poput Ksenije, Mire i Matilde, Čabraja ruši stereotipe i pokazuje da su godine samo broj.

Dramaturgiju potpisuje mlada nagrađivana dramaturginja Dorotea Šušak koja ističe da je humor u ovoj predstavi alat za otvaranje važnih društvenih pitanja.

Karte po cijeni od 12 eura bit će u prodaji od 17. travnja u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.


Izdvojeno

Reci što misliš!