Događanja / Istaknuta

9. ožujka

Teatar Poco Loco gostuje u KC-u s projektom ''Pričam ti priču: Tri praščića''

Teatar Poco Loco gostuje u KC-u s projektom ''Pričam ti priču: Tri praščića''
PR

Projekt je dio programa Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u RH

Pričaonica, čitaonica i igraonica, uz glazbu i ilustracije  – Teatar Poco Loco sprema nam koncertno čitanje bajke ''Tri praščića'' uz glazbu i ilustracije uživo ove subote, 9. ožujka s početkom u 11 sati u Kulturnom centru Osijek.

''Priča mi se priča'' naziv je projekta koji provodi Teatar Poco Loco u partnerstvu s Centrom za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Projekt je dio programa Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u RH.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava traje 30 minuta, a preporučeni je uzrast za predstavu 3+.

Na subotnju predstavu u Osijeku Teatar Poco Loco pozvao je tri mala brata praščića koji će ostaviti sve svoje važne poslove kojima se bave (kupanje u blatnom jezercu, brojanje kamenčića, odgonetavanje oblika oblaka, prodavanje zjaka) samo da bi vam ispričali priču o jednoj situaciji kada ih je vuk htio pojesti, ali nije uspio.

Praščići će naučiti da je u životu važno truditi se i raditi svaki posao valjano i pošteno. I zato će zgrabiti pile, čekiće, sjekire, čavliće i sagraditi čvrste kućice da se obrane od vuka.

Predstava je namijenjena prvenstveno polaznicima Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, ali bit će dostupno i 30 besplatnih ulaznica za građanstvo koje možete preuzeti na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/A, Osijek) od ponedjeljka do subote 7-23 sata.

Ulaz na predstavu bez ulaznice neće biti moguć. Zbog ograničenog broja mjesta, požurite po svoje ulaznice!

Redateljica je predstave Renata Carola Gatica, dramatizaciju potpisuju Maja Katić i Dunja Fajdić prema priči braće Grimm, dok su za glazbu i songove bili zaduženi Franjo Stojaković i Zrinka Kušević.


Izdvojeno

Reci što misliš!