Događanja / Istaknuta

11. do 17. ožujka

Ovogodišnji Tjedan mozga na MEFOS-u donosi pregršt predavanja i radionica

Ovogodišnji Tjedan mozga na MEFOS-u donosi pregršt predavanja i radionica

Od 11. do 17. ožujka, očekuju vas predavanja otvorena za javnost i radionice u vrtićima i školama te brojni drugi sadržaji, uključujući i dva stručna skupa

Pozivaju se svi zainteresirani na to da poprate događanja na Tjednu mozga koji će se održati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku od 11. do 17. ožujka.

Tjedan mozga je manifestacija koju svake godine organiziraju prof. dr. sc. Marija Heffer, predsjednica katedre za medicinsku biologiju i genetiku i SenzOs (Sekcija za neuroznanost Osijek), u suradnji s Odjelom za biologiju, a s ciljem popularizacije neuroznanosti. Ove su godine glavne teme Okolišni toksini, socijalni mozak te neurogastronomija. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 11. do 17. ožujka, očekuju vas predavanja otvorena za javnost i radionice u vrtićima i školama te brojni drugi sadržaji, uključujući i dva stručna skupa.

Četvrtak se provodi u kvizaškoj atmosferi na pub kvizu "Kviz Zoon politikon", a kino Urania pobrinulo se za filmske večeri pa vas tako svakog dana tijekom Tjedna mozga očekuje filmski program. Dobra zabava uz društvo i glazbu zagarantirani su u petak, na završnom partyju u Bulartu.

Tjedan mozga zatvara se s našim najmlađim građanima, točnije uz kazališnu predstavu "Tajni vrt" u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u nedjelju. Sve male kreativce pozivaju da do petka, 15. ožujka na mail [email protected] pošalju svoj crtež mozga i osobne podatke (ime i prezime djeteta, ime i prezime roditelja, kontakt telefon roditelja) jer najmaštovitije nagrađuju ulaznicom za predstavu ''Tajni vrt''. 

Sve detalje možete pronaći u programu na poveznici te na Facebooku i Instagramu SenzOs-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!