Događanja / Istaknuta

9. veljače

U Caffe baru Hir ponovno će oživjeti Balaševićevi bezvremenski klasici

U Caffe baru Hir ponovno će oživjeti Balaševićevi bezvremenski klasici
Ivica Benić/SiB.hr

Bend će posjetiteljima donijeti autentičan doživljaj Balaševićevih klasika, vjerno prenoseći duh i emocije koje je on utkao u svoje pjesme

Caffe-night bar Hir u petak, 9. veljače donosi večer koja se ne propušta, i to kroz jedinstveno iskustvo uživanja u pjesmama jednog od najvećih velikana glazbene scene svih vremena - Đorđa Balaševića. Uz izvođenje Hir Tribute Banda, očekuje vas nezaboravno putovanje kroz note i stihove ovog velikog umjetnika.

Bend će posjetiteljima donijeti autentičan doživljaj Balaševićevih klasika, vjerno prenoseći duh i emocije koje je on utkao u svoje pjesme. Slušaonica između setova pružit će pak priliku da se dublje zaroni u glazbenu baštinu Đorđa Balaševića, istražujući njegovu bogatu karijeru i raznolikost njegovih glazbenih izraza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizatori su posvetili vrijeme pripremi ove posebne večeri kako bi publici pružili autentično iskustvo uživanja u glazbi koja ne poznaje vremenske granice. Stihovi poput "Ne, ne dolazim, samo prolazim, nismo se videli dugo" dodatno će obogatiti atmosferu večeri, stvarajući prostor za razmišljanje o vremenu provedenom uz Balaševićevu glazbu.

Ulaz je besplatan.


Izdvojeno

Reci što misliš!