Događanja / Istaknuta

14. veljače

U Čepin stižu zvijezde Kumova s hit komedijom ''Kad udari južina''

U Čepin stižu zvijezde Kumova s hit komedijom ''Kad udari južina''

Nakon rasprodanih deset dvorana u Splitu i sjajnih uspjeha diljem Hrvatske, Dan zaljubljenih (20 sati) rezerviran je za novu kazališnu scenu u Čepinu

U organizaciji Arlekin comedy produkcije već neko se vrijeme stvara kazališna scena u Centru kulture u Čepinu.

Nakon gostovanja komičara Enia Meštrovića i Željka Pervana te sjajne glumice Ecije Ojdanić, vrijeme je za novo gostovanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zvijezde Kumova te brojnih kazališnih i TV uspješnica Petra Kraljev i Jagoda Kumrić dolaze u Čepin sa svojom komedijom "Kad udari južina". Nakon rasprodanih deset dvorana u Splitu i sjajnih uspjeha diljem Hrvatske, Dan zaljubljenih (20 sati) rezerviran je za novu kazališnu scenu u Čepinu.

Mimi i Gita najbolje su prijateljice u svojim ranim tridesetima, poput sestara, ali njihovo dugogodišnje poznanstvo sada je već pred velikim izazovima jer su se u njihove živote uvukli neki novi trenutci prikrivanja istine, brutalne (ne)iskrenosti, čak i ljubomore. Gita je flegmatična i pomalo razmažena bogatašica koja dane krati upijajući mudrosti Žuži Jelinek i smišljajući najgore scenarije koji se mogu dogoditi njezinoj ljubavnoj vezi, a Mimi je neurotična žena bez dlake na jeziku koja ne može kroz dan bez cigarete i alkohola.


Izdvojeno

Reci što misliš!