Događanja / Istaknuta

7. rujan

10. PAUČINA seli na Orahovačko jezero: Let 3, Mašinko, Merrow i The Muddy Breakdown plus DJ-i

10. PAUČINA seli na Orahovačko jezero: Let 3, Mašinko, Merrow i The Muddy Breakdown plus DJ-i

Kao i svake godine oproštaj od ljeta rezerviran je za PAUČINU, a receptura ovogodišnje slična je onoj prijašnjih godina

Predanim i srčanim pristupom, Udruga za Promicanje Alternativne i urbane Kulture (P.A.U.K.) je u 10 godina postojanja organizacijama brojnih glazbenih koncerata i kulturnih događaja ucrtala Orahovicu kao meku alternativne i urbane scene u ovom dijelu lijepe naše.

Ono što je u samim začecima krajem ljeta bila samo rođendanska proslava Udruge preraslo je u jedan veliki glazbeni spektakl pod nazivom  „PAUČINA“  koji ove godine predstavlja svoje deseto izdanje, a svoju donedavnu lokaciju malog pitoreskog Ranča iznad Orahovice od ove godine mijenja popularnim izletištem - Orahovačko jezero na kojem je upravo završio popularni dvanaesti po redu Ferragosto Jam festival.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i svake godine oproštaj od ljeta rezerviran je za PAUČINU, a receptura ovogodišnje slična je onoj prijašnjih godina. U suradnji s gradskom upravom omogućeni su besplatni koncerti i nastupi DJ-a za sve posjetitelje na popularnom Orahovačkom jezeru.

Paukovci se zahvaljuju svim članovima (prijašnjim, trenutnim i budućim), prijateljima koji su na bilo koji način doprinijeli radu udruge u 10 godina postojanja i svima koji su svojim dolascima podržavali eventove kao i članovima bendova koji su nastupali na istima pa ih ovim putem pozivaju da ne propuste ovogodišnji tulum i svi zajedno proslave deset godina Udruge PAUK Orahovica.

O SAMOM DOGAĐAJU

Iz nekih razloga veliki broj posjetitelja ne sjeća se baš najbolje prošle PAUČINE (onih prije pogotovo), no, svake godine se ponovno vrate i povedu nove prijatelje pa se to očekuje i ove godine.

Program će započeti u 20 sati i trajati do ranog jutra, a sastoji se od rock koncerata grupa LET 3 iz Rijeke, Mašinka iz Zagreba, Merrowa iz Osijeka i The Muddy Breakdowna iz Slatine. Nakon koncerata pozornicu će zauzeti ,majstori elektronske glazbe koji će sve prisutne zabavljati do ranog jutra, a nastupit će DJ FURTEE i DJ SPICA iz Pečuha, Mađarska te domaći DJ Ben K iz Osijeka i DJ Dr. Log i DJ Mario iz Orahovice.

Od popratnih sadržaja na jezeru vas očekuje mega popularna sportska utrka Rakija Run koja već godinama broji sve veći broj natjecatelja i svojom atraktivnošću ostaje upečatljiva na svim sudionicima, ali i gledateljima. Osim utrke očekuje vas i paljenje tradicionalnog velikog PAUKOVOG krijesa.

Paukovci vas pozivaju i da obiđete „Kućicu Paukova“ gdje ćete moći podržati rad udruge kupovinom unikatnih majica posvećenih desetoj PAUČINI, ali i kušati rođendansku tortu i druge delicije.

✘ ULAZ I KAMP NA JEZERU SU BESPLATNI ZA SVE POSJETITELJE ✘

NAPOMENA: *u slučaju lošeg vremena cjelokupni glazbeni program održat će se u prostoru bivše kino dvorane u centru Orahovice*

Izdvojeno

Category: 7749 - 8347

Reci što misliš!