Vijesti / Regija

NOVA GRADIŠKA

Uhvaćeni s 1,1 gramom kokaina i 1,5 grama marihuane

Uhvaćeni s 1,1 gramom kokaina i 1,5 grama marihuane
Jurica Galoić/PIXSELL

rilikom zaustavljanja i kontrole osobnog automobila kod 19-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 1,1 gram droge kokain, a od 29-godišnjaka 1 gram droge marihuane, te metalna drobilica ispunjena drogom marihuanom (težine materije 0,5 grama

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 8. lipnja, u 22.55 sati, na području Nove Gradiške uhitili su tri osobe u dobi od 19, 29 i 42 zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i prekršaja.

Naime, kako izvještava policija, prilikom zaustavljanja i kontrole osobnog automobila kod 19-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 1,1 gram droge kokain, a od 29-godišnjaka 1 gram droge marihuane, te metalna drobilica ispunjena drogom marihuanom (težine materije 0,5 grama).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije koje koristi 42-godišnjak. Pritom je pronađeno i oduzeto dva paketića ukupne težine 2,2 grama droge kokain namijenjene prodaji. Također je utvrđeno da je 42-godišnjak prethodno neovlašteno prodao 19-godišnjaku 1,1 gram droge kokain, zaključuje policija.


Izdvojeno

Reci što misliš!