Razbijen narkolanac
U ovom hangaru u Đakovu ilegalno se proizvodila marihuana. U velikoj akciji USKOK-a uhićeno 10 osoba
Neslužbeno, u hangaru je nađeno 900 kilograma marihuane, koja na crnom tržištu vrijedi nekoliko stotina tisuća eura
U akciji policije i Uskoka u četiri županije uhićeno je deset osoba zbog proizvodnje marihuane. Među njima je i poznati bjelovarski poduzetnik, ali i osobe koje se bave zakonitim uzgojem konoplje s hrvatskih polja, javlja Dnevnik Nove TV.
Uhićeni su jučer ispitivani u osječkom uredu Uskoka, a policija je imala raciju u Đakovu, u hangaru tvrtke koja je proizvodila konoplju i proizvode, poput ulja, koja su dozvoljena na hrvatskom tržištu.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Pokazne vježbe te izložbe vojne opreme i naoružanja Hrvatske vojske postavljene su do 13 sati na tri gradske lokacije
-
Ove nedjelje neće nedostajati otvorenih trgovina na području grada Osijeka
-
Cijene ulaznica i svih drugih usluga ostale su nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu
Međutim, neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, hangar u Đakovu služio je kao paravan za proizvodnju nelegalne marihuane, koja se kasnije može naći i na crnom tržištu. Neslužbeno, u hangaru je nađeno 900 kilograma marihuane, koja na crnom tržištu vrijedi nekoliko stotina tisuća eura.
Vlasnik tvrtke je iz Đakova, rođen 1985. godine, a ima dva zaposleno. Osnovana je 2021. godine, a 2023. prijavila je prihod od 95.000 eura, uz gubitak od 45.000 eura, javlja Dnevnik Nove TV.
Ispitivanja su u tijeku, a uhićeni dolaze iz četiri županije. Može se očekivati kako će ispitivanja trajati i tijekom današnjeg dana.
Izdvojeno
-
Najgore je, kaže, u poslijepodnevnoj smjeni kad radi sama, a psihologinja je u suprotnoj smjeni. Ne krivi, dodaje, nadređene joj osobe, već smatra da sustav zatvara oči pred problemima koji su evidentni
-
Pronađeni mamac, iako nije opasan za ljude, ne smije se dirati
-
S Trojnaša puca pogled na sve četiri strane pa je to jedinstvena lokacija u Baranji
-
Iako postoji prostor za daljnje usavršavanje autentičnosti azijske hrane, entuzijazam i pozitivne reakcije gostiju svjedoče o velikom potencijalu navedenog kulinarskog trenda
Reci što misliš!