Vijesti / Regija

U blizini Požege

68-godišnjak spaljivao košnice u radionici, pa zapalio prostoriju s plinskim bocama

68-godišnjak spaljivao košnice u radionici, pa zapalio prostoriju s plinskim bocama
Facebook/JVP Grada Požege

Vatrogasci iz JVP Požega objavili su na svojoj Facebook stranici kako su reagirali na poziv s tri vozila i pet vatrogasaca

Jučer oko 12,15 sati dogodio se požar u Novim Mihaljevcima kod Požege. Incident se dogodio u radionici smještenoj unutar kuće, gdje je 68-godišnjak radio na okvirima za košnice. Korištenjem otvorenog plamena izazvao je požar koji se brzo proširio na unutrašnjost radionice.

Vatrogasci iz JVP Požega objavili su na svojoj Facebook stranici kako su reagirali na poziv s tri vozila i pet vatrogasaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dolaskom na mjesto intervencije utvrđujemo da se radi o požaru u skladišnom prostoru u kojemu se nalazilo 150 drvenih košnica, oprema za pčelarstvo te razni gorivi materijali, stiropor (flanci) i plinske boce. Požarom je zahvaćena jedna prostorija, a širi se na drugi skladišni prostor, radionu te gornji kat obiteljske kuće. Zbog načina skladištenja i količini gorive tvari u prostoriji, borba s vatrom trajala je sat vremena, a požar je zadržan u prostoriji u kojoj je i nastao", stoji u objavi.


Izdvojeno

Reci što misliš!