Vijesti / Regija

Noćna intervencija

Dvojica muškaraca narušavala javni red i mir u centru Slavonskog Broda, završili u pritvoru

Dvojica muškaraca narušavala javni red i mir u centru Slavonskog Broda, završili u pritvoru
Milan Sabic/PIXSELL

U organizmu 37-godišnjaka otkrivena je visoka koncentracija alkohola od 2,70 promila, dok je 35-godišnjak odbio testiranje na alkohol

Jučer oko 0,15 sati, u samom središtu Slavonskog Broda, javni red i mir bili su narušeni zbog prisutnosti dvojice alkoholiziranih muškaraca u dobi od 37 i 35 godina. Ova dvojica su uzrokovala buku reproducirajući glasnu glazbu, galameći, vikući i udarajući po vratima obiteljskog stana.

Dodatno, 35-godišnjak je poremetio javni red i mir vrijeđajući policijske službenike tijekom postupanja. Obojica su uhićena i prevezena u policijsku postaju, gdje su pregledani od strane medicinskog osoblja koje je potvrdilo njihovu sposobnost zadržavanja u pritvoru. U organizmu 37-godišnjaka otkrivena je visoka koncentracija alkohola od 2,70 promila, dok je 35-godišnjak odbio testiranje na alkohol.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici podnijeli su optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu protiv obojice zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 35-godišnjak dobio obvezni prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o osobnoj iskaznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!