Vijesti / Regija

Velika tragedija

U prometnoj nesreći kod Josipovca poginuo 76-godišnji vozač, očevid je u tijeku

U prometnoj nesreći kod Josipovca poginuo 76-godišnji vozač, očevid je u tijeku
PIXSELL

Kao sigurnosna mjera, državna cesta D2 je od 13 sati zatvorena za sav promet koji se odvija na tom dijelu

Na području Policijske postaje Belišće, na raskrižju cesta D2 i D34, danas oko podneva došlo je do tragične prometne nesreće koja je rezultirala smrtnim ishodom 76-godišnjeg vozača osobnog automobila. Hitne službe odmah su intervenirale, no unatoč njihovim naporima, vozač je, nažalost, preminuo na mjestu događaja, javlja PU osječko-baranjska.

Policijski službenici pristupili su osiguravanju mjesta nesreće te je započet očevid radi utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ove tragične situacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao sigurnosna mjera, državna cesta D2 je od 13 sati zatvorena za sav promet koji se odvija na tom dijelu. Promet se tako odvija obilazno, koristeći cestu D34.

Ova nesreća podsjeća nas na važnost pridržavanja prometnih pravila i oprezne vožnje kako bismo svi zajedno doprinijeli sigurnosti u prometu. Nažalost, jedan je ljudski život izgubljen, što je bolna tragedija za obitelj preminulog vozača i zajednicu u cjelini.

Pozivamo sve sudionike u prometu na oprez i poštivanje prometnih propisa kako bismo zajednički smanjili rizik od prometnih nesreća i sačuvali ljudske živote.


Izdvojeno

Reci što misliš!