Vijesti / Regija

akcija roadpol

Policija poziva građane da im predlože lokacije na kojima da kontroliraju brzinu

Policija poziva građane da im predlože lokacije na kojima da kontroliraju brzinu
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

"Napominjemo da će se predložene lokacije analizirati i sukladno procjenama i usklađenosti s propisima izabrati one na kojima je moguće vršiti nadzor brzine kretanja", kažu iz PU osječko-baranjske

Temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti, u razdoblju od 15. do 21. travnja 2024. godine sukladno smjernicama ROADPOL-a na području Republike Hrvatske, a tako i Osječko-baranjske županije, policijski službenici provest će pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

S tim u vezi 19. travnja 2024. godine s početkom u 00,00 do 24 sati provest će se pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U cilju što bolje suradnje, pozivamo građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina kretanja vozila na područjima svojih policijskih postaja. Također, ovom prilikom pozivamo i medije da se uključe u provođenje navedene akcije na način da istu medijski poprate s određenih lokacija na kojima će se provoditi nadzor brzine kretanja.
 
Nadalje, pozivamo građane da u razdoblju od 2. do 12. travnja 2024. godine daju svoje prijedloge o lokacijama nadzora brzine tijekom provođenja akcije dostave na adrese e-pošte :
- za područje PPRP Osijek - [email protected]
- za područje PP Beli Manastir - [email protected]
- za područje PP Đakovo - [email protected]
- za područje PP Našica - [email protected]
- za područje PP Belišća - [email protected]
- za područje PP D. Miholjac - [email protected]
 
Napominjemo da će se predložene lokacije analizirati i sukladno procjenama i usklađenosti s propisima izabrati one na kojima je moguće vršiti nadzor brzine kretanja", kažu iz PU osječko-baranjske.


Izdvojeno

Reci što misliš!