Vijesti / Regija

tek položio

Mlad vozač (18) vozio troje maloljetnika i sletio u kanal. Dvoje teško ozlijeđeno

Mlad vozač (18) vozio troje maloljetnika i sletio u kanal. Dvoje teško ozlijeđeno
Slaven Branislav Babić/PIXSELL

​Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Dana 1. travnja, u 0,40 sati, u Grabarju, mjestu između Požege i Slavonskog Broda, se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko osoba. Očevidom policijskih službenika uz nazočnost zamjenice Općinskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je 18-godišnjak (mladi vozač) upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (0,47 promila), dok su se u automobilu kao putnici nalazila četiri mladića u dobi od 18, 16, 13 i 18.

"Prilikom vožnje 18-godišnjak je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju sletio s kolnika udarivši kotačima u betonski rubnik kolnika, nakon čega je automobil prešao na travnatu bankinu, sletio u odvodni kanal, gdje je u prevrtanju i okretanju prešao na oranicu, a potom se ponovno vratio na kolnik i zaustavio okrenut na krov", stoji u izvješću policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđena dvojica putnika (16-godišnjak i 13-godišnjak), dok su 18-godišnji vozač i 18-godišnji putnik lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća bio zatvoren od nastanka prometne nesreće do 4.45 sati i preusmjeravan obilazno.

Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Izdvojeno

Reci što misliš!