Vijesti / Regija

PU BRODSKO-POSAVSKA

Policija zaustavila automobil, 20-godišnji suvozač im predao ruksak s 522 grama marihuane

Policija zaustavila automobil, 20-godišnji suvozač im predao ruksak s 522 grama marihuane

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa, jučer 11. veljače oko 10 sati na naplatnoj postaji Velika Kopanica zaustavili i kontrolirali osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. Prilikom postupanja policajcima je 20-godišnji suvozač iz ruksaka izvadio i predao 522 grama droge marihuana.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjak i 24-godišnjak počinili kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te je protiv njih podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, izvještava policija.
 
Također, dana 10. veljače u 09.15 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod na izlazu iz Republike Hrvatske kontroliran je 35-godišnji vozač osobnog automobila (slovenskih nacionalnih oznaka). U suradnji sa carinskim službenicima izvršen je pregled osobe i osobne prtljage, kojom prilikom je kod istoga pronađeno 12,85 grama droge marihuane i 60 grama droge hašiš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv 35-godišnjeg državljana Bosne i Hercegovine podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!