Vijesti / Regija

slatina

Vatrogasci žurili na mjesto nesreće pa udarili policijski automobil

Vatrogasci žurili na mjesto nesreće pa udarili policijski automobil
Ilustracija (Ivica Galović/PIXSELL)

Prilikom dolaska na intervenciju, upravljajući vatrogasnim vozilom s upaljenim plavim rotacijskim svjetlima, 49-godišnji djelatnik JVP-a Slatina je na mjestu nesreće desnim bočnim pokazivačem smjera naletio na lijevo bočno ogledalo službenog policijskog vozila

U nedjelju u 12,50 sati u Slatini se dogidila nesreća u kojo je lakše ozlijeđen 24-godišnji vozač osobnog automobila koji nije bio vezan.

On je u jednom trenutku izletio vozilom u kanal kraj ceste, a nakon izlijetanja je nastavio nekontrolirano kretanje po putnom kanalu dok nije prednjim dijelom vozila udario u betonski putni most.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Od siline udarca je došlo do podizanja vozila u zrak i prevrtanja na krov na kolnik ceste. Za izvlačenje ozlijeđenog vozača iz vozila su angažirani djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slatina.

Prilikom dolaska na intervenciju, upravljajući vatrogasnim vozilom s upaljenim plavim rotacijskim svjetlima, 49-godišnji djelatnik JVP-a Slatina je na mjestu nesreće desnim bočnim pokazivačem smjera naletio na lijevo bočno ogledalo službenog policijskog vozila.

Policijski automobil je bio zaustavljen na prometnoj traci radi obavljanja očevida prometne nesreće. Na oba vozila je nastala samo manja materijalna šteta”, izvjestili su iz PU virovitičko-podravske-


Izdvojeno

Reci što misliš!