Vijesti / Regija

zbog opasnosti od ponavljanja djela

DORH: Određen pritvor 27-godišnjaku koji je nagovarao djevojčice da uđu u njegov automobil

DORH: Određen pritvor 27-godišnjaku koji je nagovarao djevojčice da uđu u njegov automobil
Davor Javorovic/PIXSELL

Muškarca se sumnjiči da je počinio četiri kaznena djela

PU osječko-baranjska objavila je u subotu da je uhitila muškarca koji je nagovarao djecu da uđu u vozilo i pođu s njim, a što su djeca odbila te su se udaljila i prijavila sve svojim roditeljima.

Muškarac (27) je ispitan u Općinskom državnom odvjetništu i određen mu je pritvor. Priopćenje DORH-a prenosimo u cjelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Policijska uprava osječko-baranjska podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku kaznenu prijavu protiv hrvatskog državljanina (1993.) zbog osnova sumnje na počinjenje četiri kaznena djela pokušaja protupravnog oduzimanja slobode iz čl. 136. st. 3. Kaznenog zakona/11 u svezi čl. 34. i čl. 51. KZ/11, nakon čega je osumnjičenik ispitan u ovom državnom odvjetništvu. (1. 2. 2021.)

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak od 25. siječnja 2021. do 27. siječnja 2021. u Belišću i Valpovu, u četiri navrata, pokušao namamiti četiri maloljetne oštećenice u svoj osobni automobil.

Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i protiv osumnjičenika odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela" stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!