Vijesti / Regija

uhićen 37-godišnjak

Policija u Tenji otkrila ilegalni laboratorij za proizvodnju droge

Policija u Tenji otkrila ilegalni laboratorij za proizvodnju droge
PU osječko-baranjska

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak u svibnju ove godine u kući u Tenji zasadio i uzgojio više sadnica marihuane te je iste nakon uzgoja do mjeseca studenog prodavao proizvedenu marihuanu

Jučer, 18. studenog, policijski službenici obavili su pretragu doma i drugih prostorija u Tenji, vlasništvo 37-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Kako nas je izvjestila PU osječko-baranjska pretragom su pronašli i oduzeli improvizirani laboratorij (uređaj za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka), 36 PVC vrećica i posuda s oko 4 kilograma droge marihuane, 53 PVC vrećice i dvije staklene boce sa sjemenkama za sadnju marihuane težine oko 260 grama, digitalnu vagu i novčani iznos od oko 15 tisuća kuna.     

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak u svibnju ove godine u kući u Tenji zasadio i uzgojio više sadnica marihuane te je iste nakon uzgoja do mjeseca studenog  prodavao proizvedenu marihuanu. 

Ilegalni laboratorij marihuane u Tenji Fotogalerija

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, stoji u priopćenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!