Vijesti / Ostalo

prijavite se

Trgovački lanac s najvećim plaćama u Hrvatskoj traži radnike u Slavoniji

Trgovački lanac s najvećim plaćama u Hrvatskoj traži radnike u Slavoniji
Davorin Visnjic/PIXSELL

Traže se radnici na rad na puno i nepuno radno vrijeme od 30 sati

Lanac drogerija dm’ u Hrvatskoj traži više radnika za specifična radna mjesta diljem Hrvatske.

Riječ je o lancu koji isplaćuje uvjerljivo najveće plaće u trgovačkoj branši, pa ne čudi velik interes za njihova radna mjesta. Ovaj put traže desetak farmaceutskih tehničara za rad u Slavoniji, Istri i Zagrebu, prenosi Danica.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako se traže farmaceutski tehničari za rad u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj, Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Traže se i radnici za nepuno tjedno radno vrijeme od 30 sati. Njihova početna bruto plaća iznosi 12.870 eura godišnje, odnosno 1072,50 eura bruto mjesečno. Plaće se uvećavaju za godine pripadnosti dm-u, kažu u tvrtki.

Godišnja bruto plaća za djelatnika koji prvi put dolazi na puno radno vrijeme (40 sati tjedno) iznosi 17.160 eura godišnje, odnosno 1430 eura mjesečno.

Prijaviti se možete putem dm-ove web stranice.

Snažno je rasla zaposlenost u dm-u tijekom protekle godine. Trgovački lanac ima oko 1660 zaposlenih, što je čak 150 više nego pretprošle godine. Riječ je o povećanju od 10 posto. Prosječna neto plaća lani je iznosila 1426 eura mjesečno i bila je veća za 30-ak eura u odnosu na predlani.

trgovina boso blagajna šoping
Neslavni rekorder Poznati slavonski trgovački lanac s 1000 zaposlenih isplaćuje najmanje plaće u Hrvatskoj

Lanac drogerija dm prošle je godine ostvario 299 milijuna eura prihoda (2,25 milijardi eura) uz rast od 13 posto, a neto dobit iznosila je 8,84 milijuna eura i bila je manja za oko 1 posto, otkrivaju podaci Financijske agencije.


Izdvojeno

Reci što misliš!