Vijesti / Osijek

obrat u manje od 24 sata

Bedeu danas ukinut pritvor, izlazi na slobodu

Bedeu danas ukinut pritvor, izlazi na slobodu
Davor Javorović/PIXSELL

Podsjetimo, sa suda su u četvrtak izvijestili da je izvanraspravno vijeće djelomično prihvatilo žalbe Zvonka Bedea i trećeokrivljenog Z.Z. te odredilo istražni zatvor samo zbog mogućnosti od ponavljanja kaznenog djela, budući da im je 19. siječnja pritvor, osim po toj osnovi, određen i zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke

Jučer je potvrđeno da je većinskom vlasniku 'Drava Internationalu' Zvonku Bedeu i još dvojici okrivljenika za prošlogodišnji požar plastike u toj tvrtki produžuje istražni zatvor.

Ipak, kako doznaje Danas.hr, u manje od 24 sata nakon dva različita mišljenja, Zvonku Bedeu je ukinut istražni zatvor. On bi trebao biti pušten na slobodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, sa suda su u četvrtak izvijestili da je izvanraspravno vijeće djelomično prihvatilo žalbe Zvonka Bedea i trećeokrivljenog Z.Z. te odredilo istražni zatvor samo zbog mogućnosti od ponavljanja kaznenog djela, budući da im je 19. siječnja pritvor, osim po toj osnovi, određen i zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Vlasnik tvrtke Zvonko Bede te 47-godišnji i 46-godišnji okrivljenik uhićeni su 17. siječnja te osumnjičeni za teško kazneno djelo protiv okoliša, ugrožavanje okoliša postrojenjem te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.


Izdvojeno

Reci što misliš!