Vijesti / Osijek

vatrena noć

Munje i gromovi vatrogascima donijeli puno posla, a građanima zabavu

Munje i gromovi vatrogascima donijeli puno posla, a građanima zabavu

Jutro je svanulo mirno, ali je noć bila itekako vatrena

Snažni udari groma i munje koje su parale nebo, noćas su brojne Osječane držali budnima. Budni su bili i osječki vatrogasci koji su imali pune ruke posla.

Zbog noćašnjeg nevremena i jake kiše koja je trajala od 01,00 do 02,30 sati vatrogasci Osijeka imali su 20-ak tehničkih intervencija. Tako su izvlačili tri osobna vozila iz vode iz podvožnjaka, uklanjali stablo koje je palo preko prometnice, a većina intervencija se odnosi na ispumpavanje iz podruma koji su korišteni za stanovanje kao i većina poslovnih prostora u podrumima i suterenima užeg centra grada Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neke intervencije još traju", naglasili su rano ujutro osječki vatrogasci.

Istovremeno, dio stanovnika Osijeka nevrijeme je iskoristio za dobru zabavu. Tako su stanovnici naselja Retfala izašli su na ulice s luftićima i zaplovili po ulicama koje je u kratko vrijeme poplavilo nevrijeme.

Na farmi u Tomašancima 18. kolovoza oko 23,20 sati nakon udara groma došlo je do požara na balama sijena. Zapaljeno je oko 2500 bala, a požar su ugasili pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Gorjani i Tomašanci. 
 
Gotovo istovremeno je nakon udara groma došlo do požara i na farmi u Marijancima, kojom prilikom se zapalilo oko tisuću bala sijena. Požar su ugasili pripadnici DVD Marijanci. Slijedi očevid na obje lokacije.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!