Vijesti / Osijek

za ili protiv?

Turbofolk koncert zabranjen, Milica Pavlović nastupila istoga dana. Što o svemu misle Osječani i što će biti u budućnosti?

Turbofolk koncert zabranjen, Milica Pavlović nastupila istoga dana. Što o svemu misle Osječani i što će biti u budućnosti?
Dimitrije Nikolic/ATAImages/PIXSELL

Koji će se koncerti u Osijeku u budućnosti održavati treba tek vidjeti

Nakon što je Puli zabranjen, turbofolk koncert Duška Kuliša i prijatelja, prema informacijama organizatora, trebao se održati u Osijeku.

Osječki gradonačelnik Ivan Radić brzo je reagirao putem svoje Facebook stranice i rekao kako koncerta neće biti i najavio svojevrsno povjerenstvo koje će u budućnosti odlučivati o kvaliteti programa u javnom prostorima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istoga dana, u dvorani Zrinjevac održana je ranije najavljena Studentska brucošijada na kojoj je nastupila srpska pjevačica Milica Pavlović koja je napunila dvoranu.

ivan radić
sporni koncert I osječki gradonačelnik protiv folk koncerta: "Neke granice treba postaviti"

"Meni to sada nije neka posebna vrsta glazbe da bi se to sada trebalo zabranjivati ili nešto. To je samo glazba kao glazba", kaže Antonio Puhanić iz Osijeka.

RTL je proveo svojevrsnu anketu na ulicama grada i provjerio što o svemu kažu Osječani.

"Svi imamo svoj izbor, svatko sluša što želi. Mislim da ne bi trebali nekome braniti da nešto sluša", kaže Toni Smoljo iz Osijeka.

Nucci u Osijeku
NE ZNATE? PITAJTE DJECU Znate li tko su Nucci, Cvija, Breskvica, Voyage...? Oni su broj jedan u Hrvatskoj

"Nemamo komentara, jednostavno anketirali smo tržište. Mislim da smo slobodno tržište i da možemo komercijalno raditi što želimo. Publika je to htjela, pokazali su sinoć na koncertu da je bio rasprodan", rekao je Josip Vrbanić, organizator koncerta Milice Pavlović.

Koji će se koncerti u Osijeku u budućnosti održavati treba tek vidjeti, a vi svoje mišljenje možete iskazati i na našem Facebooku.


Izdvojeno

Reci što misliš!