Vijesti / Osijek

Skandal: Tuča u Vešosu - Djevojke se nisu mogle dogovoriti čija je haljina bolje oprana

Skandal: Tuča u Vešosu - Djevojke se nisu mogle dogovoriti čija je haljina bolje oprana

U prijepodnevnim satima djevojke I.B.(27) i A.B.(26) (podaci poznati redakciji) sudjelovale su u sukobu u kojem su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Mlađa, A.B., verbalno je napala M.G., a razlog napada je izjava M.G.kako je njena haljina bolje oprana. U trenutku sukoba u Vešosu se nalazio student elektrotehnike G.M. (20) koji je, dok je trajala rasprava, haljine ubacio u sušilice te pozvao vatrogasce.  Iznenađeni mladić pokušao je djevojke urazumiti, ali bezuspješno.

Nedugo nakon poziva upomoć, vatrogasci stižu na mjesto nesreće te započinju s gašenjem vatre između djevojaka. U intervenciji se najviše istakao mladi A.Š. (18), koji je uspio izvući haljine iz sušilica te skloniti ih na sigurno.

Nakon što je požar lokaliziran, u pomoć je pristigao stručnjak za ocjenjivanje čistoća haljina, koji zaključuje kako su obje haljine jednako čiste.

Nezadovoljne neriješenim rezultatom djevojke se odlučuju na novi dvoboj koji će se odigrati ove godine (termin odigravanja objaviti ćemo naknadno).

Vlasnici Vešosa ovom prilikom se ispričavaju G.M (20) koji je proživio ovaj nemili događaj te se nadaju mirnom uzvratu bez incidenata.

*Srećom, ova priča ipak nije istinita, a ako i vi ne želite doživjeti ovakvu sudbinu, svoje rublje perite u 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Q-Laundry Vešos 
Adresa: Vukovarska 92, Drvljanik (u blizini Eurodoma)
[email protected]

Tel 097 676 5100
Facebook

Letak

VesosSRIJEDA

 

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!