Vijesti / Osijek

Uhićena petorica dilera s područja Osijeka, Vukovara i Vinkovaca

Uhićena petorica dilera s područja Osijeka, Vukovara i Vinkovaca

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave vukovarsko-srijemske proveli su kriminalistička istraživanja nad 38-godišnjakom iz Osijeka, 42-godišnjakom iz Vinkovaca, 44-godišnjakom iz Vinkovaca, 57-godišnjakom iz Vinkovaca te 57-godišnjakom iz Vukovara zbog  sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako su se navedene osobe bavile preprodajom opojnih droga heroin i kokain na području Vinkovaca, Vukovara i Osijeka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno je i oduzeto 115 g heroina, 2 g kokaina, 25 grama marihuane, 29 tableta „Suboxone“ i vaga za precizno mjerenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navedene osobe su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku nakon čega im je sudac istrage odredio istražni zatvor.

Također, policijski službenici postupajući  po operativnim aktivnostima u cilju suzbijanja konzumiranja droga  na području Vinkovaca, Županje, Vukovara i Otoka prekršajno su prijavili osam osoba. Oduzeta je i manja količina tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga te manja količina opojne droge marihuana.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!