Sport / Rukomet

dinamo opet slavio zahvaljujući sucima

Zekić nakon Dinama: "Ako je bio crveni za Duartea, onda je trebao biti crveni i za Ristovskog"

Zekić nakon Dinama:
Luka Stanzl i Marko Prpić/Pixsell

" Molim sudačku komisiju da ne šalje ljude koji će se učiti na nama jer su ovo preozbiljne stvari i preveliki su ulozi", rekao je osječki susret

Dinamo je pobijedio Osijek 1-0 i tako dva kola prije kraja osigurao novi naslov prvaka Hrvatske. Pobjednički pogodak postigao je Arijan Ademi u 72. minuti. Još jednom su sudačke odluke usmjerile susret Osijeka i Dinama ove sezone. I opet u korist Dinama.

Osijek je odigrao vrlo dobro i bio bolji protivnik do crvenog kartona.  Nakon dvoboja trener gostiju Zoran Zekić imao je što reći o suđenju Patrika Kolarića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Čestitam Dinamu na naslovu. A sada o onome što je stvarno bilo. Vrijeme je da se prestanu učiti na nama. Bilo je puno sudačkih odluka, i tijekom sezone puno stvari koju bile dvojbene. U večerašnjoj utakmici smo mi bili bolja momčad. Mislim da smo trebali biti okomitiji, ali teško mi je sada pričati, moram se pripremiti za Rijeku", rekao je Zekić pa dodao:

"Imali smo dosta problema, sad ćemo ih imati i više. Mnogo nam je igrača s kartonima. Ako je bio crveni za Duartea, onda je trebao biti crveni i za Ristovskog. Ti detalji mi nisu jasni, a ti detalji presuđuju. Dolaze strani suci, ja apeliram na svoj klub da reagira… Molim sudačku komisiju da ne šalje ljude koji će se učiti na nama jer su ovo preozbiljne stvari i preveliki su ulozi. U pitanju su egzistencije naših obitelji i naših igrača. Pričao sam s dečkima, treba izvući pouku iz svega. Moramo gledati samo sebe, naći dobru energiju i uz pomoć navijača ići dalje."

GNK Dinamo - NK Osijek Fotogalerija

Ademi: ''Suci rade odlično svoj posao''

Junak Dinama postao je Arijan Ademi koji je postigao jedini pogodak na susretu protiv Osijeka i tako potvrdio novu titulu Modrih. Nakon utakmice dao je izjavu za MaxSport:

GNK Dinamo - NK Osijek
slijede ključni dvoboji Osijek bio bolji protivnik pa Dinamo uz poguranac stigao do pobjede

"Mislio sam da je ovaj crveni karton penal, valjda je bilo vani, ali suci rade odlično svoj posao. Sigurno je da je bila teška sezona i da smo imali velike padove, konkurenti su nam bježali. Imali smo i neke utakmice zaostatka. Vjerovali smo da ćemo uzeti naslov, ali u nekim situacijama pomislite na najgore. Pokazali smo da smo šampionska ekipa. Pogodak mi puno znači. Rijeka je pokazala da je ozbiljan suparnik, čeka nas težak posao i vjerujem da ćemo uzeti Kup. Imamo respekt prema njima."


Izdvojeno

Reci što misliš!