Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Županović još jedanput uvjerljivo pobijedio na paraatletskom mitingu u Velikoj Gorici

Županović još jedanput uvjerljivo pobijedio na paraatletskom mitingu u Velikoj Gorici
PR

Županović je svojim konkurentima ponovno dokazao da je daleko najbolji u ovoj disciplini, o čemu svjedoči i rezultat kojega je ostvario – 23,65

Velika Gorica je protekloga vikenda bila domaćin paraatletskog mitinga koji je ujedno vrednovan i kao 3. kolo Hrvatske paraatletske lige. Natjecali su se predstavnici 13 klubova, među kojima je bio i član AK Slavonija-Žito Marin Županović. On je, kao i do sada, nastupio u bacanju koplja, a ovoga su puta bile spojene tri kategorije: F34, F53 i F54.

Županović je svojim konkurentima ponovno dokazao da je daleko najbolji u ovoj disciplini, o čemu svjedoči i rezultat kojega je ostvario – 23,65. Dakako da mu je to bilo dostatno za pobjedu, a Marin je mogao biti vrlo zadovoljan takvim ishodom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Moglo bi se reći da je to bila jako dobra potvrda onoga što sam nedavno pokazao u Italiji. Ovo je za mene obećavajući početak sezone. Za usporedbu, lani sam u isto vrijeme krenuo s daljinama od 18 metara, no ovo je sada značajno bolje. Sljedeće je natjecanje Svjetsko prvenstvo u japanskom Kobeu u koji putujem već 11. svibnja i također puno očekujem'', izjavio je istaknuti paraatletičar.


Izdvojeno

Reci što misliš!