Sport / Ostalo

Dario Stanković

Požežanin osvojio sjajno drugo mjesto na europskom prvenstvu u bodybuildingu u Barceloni

Požežanin osvojio sjajno drugo mjesto na europskom prvenstvu u bodybuildingu u Barceloni
034portal.hr

U kategoriji do 95 kg, Hrvatsku je predstavljao Dario Stanković iz požeškog Bodybuilding kluba Body Art

Europsko prvenstvo u bodybuildingu za 2024. godinu održano je od 2. do 5. svibnja u Santa Susanni, Barcelona. Na tom tradicionalnom sportskom okupljanju sudjelovali su sportaši iz 45 zemalja, pružajući strast i energiju na pozornici gdje se održavao i godišnji kongres međunarodne krovne organizacije IFBB.

Hrvatska reprezentacija predstavila se u četiri kategorije s izuzetno pripremljenim sportašima koji već godinama ostvaruju uspjehe na regionalnoj, europskoj i svjetskoj razini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedna je od najzahtjevnijih, ali i najatraktivnijih kategorija prvenstva bodybuilding, održana posljednjeg dana natjecanja. U kategoriji do 95 kg, Hrvatsku je predstavljao Dario Stanković iz požeškog Bodybuilding kluba Body Art. Unatoč jakoj konkurenciji, Dario je izborio finale te osvojio sjajno drugo mjesto i srebrnu medalju.

''Konkurencija je bila iznimno jaka ove godine, svi su osvajači medalja s europskih i svjetskih prvenstava, ali uvijek sam vjerovao da pripadam u sam vrh. Hvala treneru Adnanu Gosti na neprestanoj podršci, kao i Mireni, Marijani i Nikoli koji su bili uz mene tijekom priprema. Veliko hvala i mom klubu na potpori te mojim roditeljima na genetici. Volim vas'', izjavio je sportaš.

Unatoč izazovima, Dario je nastupio s dostojanstvom i strašću te mu i mi čestitamo na postignutom rezultatu i nadamo se da će iduće godine nastupiti pod hrvatskom zastavom, kao što to dolikuje vrhunskim sportašima.


Izdvojeno

Reci što misliš!