Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Taekwondo klub Osijek nastupio s pet članova na Plemenitom turniru Zaprešića

Taekwondo klub Osijek nastupio s pet članova na Plemenitom turniru Zaprešića
PR

Druga juniorka Dora Dragovan nakon uvjerljivih borbi u kvalifikacijama gubi u finalnoj borbi od predstavnice zagrebačke Dubrave Tare Bučan u neizvjesnoj i ujednačenoj borbi

Prekjučer je održan Plemeniti turnir Zaprešića u Zaprešiću. Turnir je bio humanitarnog karaktera i održavao se u svim uzrasnim kategorijama.

Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz četiri zemlje, odnosno Slovenije, Češke, BiH i Hrvatske.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na prvenstvu je nastupio i Taekwondo klub Osijek sa svojih pet članova, a to su mlađi kadeti Klara Degmečić (-40 kg) i Domagoj Ljevar (-52 kg), kadet Leon Jošić (-49 kg) i juniorke Dora Dragovan (-52 kg) i Nina Vicković (-68 kg). 

Prva na tatami izlazi Klara Degmečić koja je u borbi za medalju pobijedila predstavnicu zagrebačkog Oriona, Emmu Vukmanić sa 2:1 (4:4 elektronski pobjeda u prvoj rundi odlazi za Emmu, 2:0; 5:1), dok u borbi za finale Klara gubi od predstavnice zagrebačkog Medvedgrada Ane Šoštarić 2:0 (14:2: 14:4) i kasnije pobjednice turnira. Na kraju se Klara mora zadovoljiti brončanom medaljom.

Drugi na tatami izlazi Domagoj Ljevar koji gubi u borbi za finale od Slovenca Jakoba  Magerla 2:0 (2:14; 4:16) i završava svoj nastup na trećem mjestu i s brončanom medaljom.

Kadet Leon Jošić u borbi za finale gubi borbu od predstavnika zagrebačke Čigre Luke Dukića Lukača 2:0 (8:3; 11:4), kasnijeg pobjednika turnira i osvaja brončanu medalju.

Juniorka Nina Vicković gubi u finalu od predstavnice Otočca Ivane Klasan s 2:0 (8:1;10:1) i osvaja srebrnu medalju.

Druga juniorka Dora Dragovan nakon uvjerljivih borbi u kvalifikacijama gubi u finalnoj borbi od predstavnice zagrebačke Dubrave Tare Bučan u neizvjesnoj i ujednačenoj borbi s 2:0 (2:0; 8:6), izgubivši runde doslovce u zadnjim sekundama i osvaja srebrnu medalju.


Izdvojeno

Reci što misliš!