Sport / Odbojka

velik uspjeh

Odbojkašice Višnjevca u Beogradu slavile protiv Crvene Zvezde

Odbojkašice Višnjevca u Beogradu slavile protiv Crvene Zvezde

Unatoč malim šansama djevojke iz Višnjevca slavile su protiv favorizirane ekipe

U Beogradu u SC Master u organizaciji OK Crvena zvezda održan je međunarodni turnir na kojem su nastupile mlađe kadetske ekipe (2008. g. i mlađe) iz Bugarske, Rumunjske, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine i ekipa ŽOK Ferivi Višnjevac kao predstavnik Hrvatske. 

12 ekipa podijeljeno je u tri grupe, a naša ekipa u grupi B je odigrala dvije utakmice i upisala dvije pobjede. U prvom susretu igrali su protiv ekipe OK Inova iz Banja Luke i uz dosta treme i respekta u igri sa obje strane pobijedili rezultatom 2:0. Drugu utakmicu igrali smo protiv domaćina OK Crvena zvezda. Prvi set su izgubili, te nekoliko poena zaostatka u 2. setu su pred kraj seta uspjeli preokrenuti i odvući utakmicu u treći set. Tada su na iznenađene većine gledatelja u dvorani odigrali bez poklon poena, hrabro, borbeno i smireno te ostvarili pobjedu vrijednu ulaska među 3 najbolje ekipe na turniru. Pobjeda 2:1 omogućila im je još dvije odlične utakmice sa prvacima grupa, ekipama koje imaju velik broj ovakvih turnira iza sebe.

"Upravo ne iskustvo igranja jakih utakmica vidjelo se na našoj ekipi gdje smo u trećoj utakmici u danu protiv ekipe OK Novi Grad iz Sarajeva odigrali jako slabo i izgubili 2:0. Zadnja utakmica nam je donijela osvajača turnira i uz našu dosta dobru igru jednostavno nismo mogli parirati odličnoj ekipi OK Levski iz Sofije koja je zasluženo osvojila trofej „Balkan kup-a“. Odlično organiziran turnir sa odličnim ekipama, čestitke domaćinima i svim sudionicima, a posebno osvajačima medalja! Čestitke našim djevojkama na brončanoj medalji, prikazanoj igri i borbenosti na terenu. Čestitke i HVALA našim vjernim navijačima koji uvijek bodre naše cure i prate nas svugdje te su podigli cjelokupni dojam turnira, a našim igračicama bili ogroman vjetar u leđa. Nova poznanstva i prikazana igra su dobar zalog za ono što čeka ove djevojčice u budućnosti", poručio je trener Daniel Mazur.

"Naše djevojke, naša djeca, naše vile i heroine, naše zvijezde ljepše od Michelangelovih skulptura i Da Vincijevih portreta su pobijedile usred Beograda", kažu ponosni roditelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!