Sport / Nogomet

borba za ulazak u elitni rang

Sprema se spektakl u Gradskom vrtu: Dolazi tisuću Šibenčana, na utakmici će se koristiti i VAR

Sprema se spektakl u Gradskom vrtu: Dolazi tisuću Šibenčana, na utakmici će se koristiti i VAR
Davor Javorović/PIXSELL

Zrinskom je za ulazak u najviši rang hrvatskog nogometa dovoljan i bod

U nedjelju u 17,30 sati u osječkom Gradskom vrtu Zrinski i Šibenik će odigrati utakmicu u kojoj će izravno odlučiti o putniku u prvu ligu. Podsjećamo, ekipi Zrinskog Osječko 1664 za ulazak u najviši rang bit će dovoljan i neodlučen ishod.

Koliko velika i važna utakmica je u rasporedu u nedjelju govori i činjenica da se očekuje čak tisuću navijača iz Šibenika, piše Šibenski.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prihvat vozila s gostujućim navijačima obavljat će policija na naplatnoj postaji Josipovac (silaz s autoceste A5 za Osijek), odakle će se organizirano prepratiti do stadiona. Preporuka je da se do mjesta prihvata dođe najkasnije u 15,30 sati na dan utakmice", poručuju iz policije.

Utakmicu će suditi Fran Jović iz Zagreba. Pomagat će mu Hrvoje Radić iz Splita i Dario Kolarević iz Zagreba. Četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca.

S obzirom na veliki ulog utakmice u Osijeku će iznimno ovaj put za drugu ligu biti u funkciji i VAR. VAR sudac na susretu Zrinskog i Šibenika će biti Mario Zebec iz Cestice, a njegov asistent Ivan Mihalj iz Velike Gorice.

Zrinski iz Jurjevca, mjesta s 264 stanovnika, napravio je čudo vrijedno divljenja. Prošle godine su iz treće ušli u drugi ligu, a sad imaju šansu i da uđu u najviši rang hrvatskog nogometa. Prvo ime momčadi je Dominik Dogan, koji je s 23 gola najbolji strijelac druge lige.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17 i 30 sati, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji putem sustava Ulaznice.hr.


Izdvojeno

Reci što misliš!