Sport / Nogomet

Foto i video

Osijek željno iščekuje današnju utakmicu s Istrom, Kohorta slavi 36. rođendan

Osijek željno iščekuje današnju utakmicu s Istrom, Kohorta slavi 36. rođendan
Igor Kralj/PIXSELL

Prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice policijski će službenici obavljati foto i video snimanje

Na Opus Areni danas u 17 sati odigrat će se nogometna utakmica 31. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Nogometnog kluba Osijek i Nogometnog kluba Istra 1961.
 
Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko-baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.

U sportu je, naravno, najljepše pobjeđivati pa je i ozračje pri kontinuiranom osvajanju bodova puno bolje nego kada izostanu priželjkivani rezultati. Igrači su svjesni da sve ono što su napravili u prethodnih mjesec dana sada trebaju potvrditi u ogledu s Puljanima koje respektiraju kao i svakog drugog protivnika. Jedan od naših najstandardnijih prvotimaca Darko Nejašmić je pred novinarima u najavi subotnje utakmice poručio kako nitko u svlačionici ne razmišlja da su bodovi već unaprijed uknjiženi, nego će se za njih morati izboriti na terenu. Isto tako, veznjak Bijelo-plavih je istaknuo da je samopouzdanje svima prilično naraslo s prethodnim pobjedama i da će u svakoj od sljedećih utakmica do kraja sezone nastojati biti bolji od svojih protivnika. U konkurenciji za sastav neće se ovaj puta naći Enis Cokaj koji ima tri žuta kartona kao ni ozlijeđeni vratar Marko Malenica uz već ranije odsutnog Kristiana Fućka

Kohorta slavi 36. rođendan

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Navijači su srce svakog većeg kluba, pa ih i mi doživljavamo na taj način, posebno onu njihovu jezgru koja nas prati u svim prigodama, diljem Hrvatske, kao i u našim europskim nastupima. Zahvalni smo svima koji su neraskidivo vezani uz naš i svoj NK Osijek i ne propuštaju Bijelo-plavima dati značajnu podršku s tribina, godinama i desetljećima na Gradskom vrtu, a u posljednje vrijeme na prekrasnoj Opus Areni. Uvjereni smo da će tako biti i ovaj puta, u lijepom i ugodnom slavljeničkom ambijentu i poticajnoj atmosferi za sve osječke nogometaše koji će se na terenu boriti za nove i važne bodove", poručuju iz NK Osijeka.

Kohorta je osnovana u proljeće 1988. godine, na inicijativu onih sugrađana koji su i u to vrijeme nezaobilazno pohodili ne samo domaće, nego i brojne gostujuće utakmice svojih ljubimaca. Ovo će biti prva proslava Kohortina rođendana u novom domu NK Osijek, što je također vrijedno pozornosti. Uvijek je osječka navijačka skupina okupljala i mlađe i starije generacije kojima je zajednička ljubav i vjernost prema svome gradu i klubu koji ga predstavlja.


Izdvojeno

Reci što misliš!