Sport / Nogomet

stiglo pojašnjenje

Poznato zašto je Ferenc Sakalj dobio nagradu Matija Ljubek

Poznato zašto je Ferenc Sakalj dobio nagradu Matija Ljubek
Davor Javorovic/PIXSELL

Neposredni povod je dovršetak izgradnje i otvaranje najljepšeg i najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj

Na tradicionalnoj svečanosti „Sportaš godine“ za proteklu kalendarsku 2023., značajno je priznanje pripalo predsjedniku Nogometnog kluba Osijek Ferencu Sakalju.

Riječ je o nagradi Uzor-trofej Matija Ljubek koju, inače, dodjeljuje dnevni list „Glas Slavonije“ za posebna dostignuća u sportu na području našeg grada i Osječko-baranjske županije. Neposredni povod je dovršetak izgradnje i otvaranje najljepšeg i najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj, Opus Arene na kojoj NK Osijek ima značajan porast gledatelja i godišnjih pretplatnika u odnosu na prethodne sezone u HNL-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o najvećem i najskupljem infrastrukturnom projektu kada govorimo o sportu na ovim prostorima, čije smo otvorenje imali u srpnju prošle godine, na prvenstvenoj utakmici Osijek – Slaven Belupo 6:1. 

Sama dodjela nagrade kod brojnih je iznad glava proizvela brojne upitnike budući ovoga puta na samoj dodjeli nagrada nije bilo i pojašnjenja iste, a Sakalj se nije pojavio na samom preuzimanju nagrade. Naime, gospodin Sakalj zbog neodgodivih obveza danas nije mogao nazočiti dodjeli ovoga priznanja u Centru za posjetitelje u Tvrđi, pa će mu ono biti uručeno nekom drugom prigodom.


Izdvojeno

Reci što misliš!