Sport / Nogomet

pobjeda za smirenje strasti

Smoje pucao od ponosa i uletio u istočnu tribinu nakon utakmice

Smoje pucao od ponosa i uletio u istočnu tribinu nakon utakmice
Borna Jakšić/PIXSELL

Osijek je iskontrolirao susret i mirno slavio s visokih i uvjerljivih 3:0

Vrlo je zadovoljan na kraju ogleda s Rudešom bio Ivo Smoje koji je vodio momčad NK Osijeka u ovoj prvenstvenoj utakmici. Sve ono što je dogovarao s kolegama iz stručnog stožera na terenu je najvećim dijelom susreta dobro funkcioniralo, a konačna potvrda toga je stigla s rezultatom koji nam je jako dobro došao uoči predstojeće prvenstvene stanke.

"Čestitam svim igračima koji su bili na terenu i onima s klupe, a zahvala ide i našim navijačima. Na kraju je završilo uvjerljivo, nismo primili gol što smo sami sebi obećali utakmice i to smo ispunili. Neki novi igrači koji su ušli u prvih 11 su ispunili očekivanja. Iznimno sam ponosan na cijelu momčad, dečki su me učinili sretnim i zadovoljnim, vjerujem i sve nas koji volimo Osijek", rekao je Smoje.

Vratilo se pozitivno ozračje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jednostavno su bodovi morali ostati na Opus Areni i tako su se Osječani i postavili od početka utakmice. Bilo je sasvim dovoljno šansi, tri su pretvorene u golove i sada je sve nekako ljepše.

"Svakako nam je ova pobjeda bila iznimno važna uoči iznimno teškog gostovanja koje nas očekuje u Splitu. Bilo nam je jako važno vratiti dobru atmosferu kako u svlačionici tako i u gradu. Dakle, veseli me što smo dobili neophodno pozitivno ozračje i to baš pred dolazak naše svetinje, hrvatske reprezentacije. To je neki naš mali doprinos da i njih dočekamo u lijepoj atmosferi i da nam oni uzvrate na najbolji način. A ispred nas su dva tjedna za koja vjerujem da ćemo ih dobro iskoristiti u pripremi za Hajduk", dodao je Smoje.

Smoje je pak nakon susreta u sprintu uletio u istočnu tribinu u zagrljaj bratu Marinu i navijačima i tako pokazao koliko mu ova pobjeda znači.

Sretan zbog pobjede bio je i branič Osijeka Slavko Bralić koji je pobjedu posvetio jučerašnjem privremenom treneru.

NK Osijek - NK Rudeš 3:0 Fotogalerija

Apsolutno zaslužena pobjeda, ušli smo od prve minute kako smo htjeli i pripremali utakmicu, na juriš kako je to naš trener Ivo Smoje najavio. Utakmica nije došla u pitanje, sve smo kontrolirali, kasnije smo malo i prepustili inicijativu gostima i čekali svoje šanse i završili smo posao. Pobjeda nam znači jako puno, posebno na psihološkom planu jer smo bili u negativnom nizu. Danas smo morali pobijediti, a što se Ive svi znamo koliko njemu znači ovaj rezultat u debiju na klupi NK Osijek čija je legenda i svima nam je drago što smo na ovaj način odradili utakmicu. Nadam se da je i on sretan s našom prezentacijom, izjavio je iskusni stoper Slavko Bralić.

U Osijeku pak ne kriju kako na klupi žele Zorana Zekića koji danas igra susret s svojim Balkanijem, a nakon čega se očekuje razrješenje sage oko njegovog dolaska.


Izdvojeno

Reci što misliš!