Sport / Nogomet

osijek - rudeš 3:0

Osijek prekinuo crni niz: Pod vodstvom Ive Smoje uvjerljivo svladali Rudeš

Osijek prekinuo crni niz: Pod vodstvom Ive Smoje uvjerljivo svladali Rudeš
Borna Jakšić/PIXSELL

Napokon uvjerljiva predstava i pobjeda Bijelo-plavih koje je ovu utakmicu privremeno vodio Ivo Smoje

Nogometaši Osijeka prekinuli su sušu  koje je trajala cijeli rujan (pet utakmica bez pobjede) i došli do četvrte  prvenstvene pobjede ove sezone. U 11. kolu na domaćem terenu svladali su Rudeš s 3-0.

U nadoknadi prvog dijela strijelac prvog gola je bio Ramon Mierez. U 80. minuti pogodio je Ivan Fiolić za 2-0, dok je konačnih 3-0 postavio Darko Nejašmić u 95. minuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bila je ovo ujedno prva utakmica Osijeka bez dosadašnjeg trenera Stjepana Tomasa koji je morao otići uslijed loših rezultata. Domaćina je vodio privremeni trener Ivo Smoje.

Osijek je skočio na četvrto mjesto ljestvice, dok je Rudeš i dalje čvrsto posljednji s jednim remijem i čak deset poraza.

Inače, utakmica je bila pod znakom pitanja tijekom subote zbog onečišćenog zraka u Osijeku. Stožer je dao preporuku da se odgodi, klub je biuo za, ali protiv su bili Rudeš i HNS koji nije dao zeleno svjetlo za odgodu.

S južne i istočne tribine navijači su glasno kroz cijelu utakmicu iskazali svoj stav izvukujući "UPRAVA ODLAZI", a Kohorta je početkom utakmice podigla i jednu zanimljivu poruku:

NK Osijek - NK Rudeš 3:0 Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!