Sport / Nogomet

nije se dugo zadržao

Bjelica dobio otkaz i u Trabzonsporu: "U 6 mjeseci nije izgradio igru"

Bjelica dobio otkaz i u Trabzonsporu:
Davor Javorović/PIXSELL

Bjelica je na klupi turskog kluba izdržao samo pet i pol mjeseci

Bivši trener Osijeka,  Nenad Bjelica više nije trener Trabzonspora, objavili su turski mediji.

Uprava kluba, kao i javnost, nije bila sretna rezultatom kojeg Bjelica postiže, ali ne samo to, nego što u šest mjeseci, kako navodi bivši igrač Trabzonspora Ogün Temizkanoğlu, nije izgradio igru, navodi Kuzey Ekspres nakon novog kiksa. Ove riječi, tvrdi turski autor, najbolje opisuje, prema njemu, "grijehe" Bjelice...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prošlo je 6 mjeseci otkako je Bjelica došao, a on još nije uspio izgraditi igru. Ako trener ne razvija igru na terenu, to je veliki problem. Ne možete poboljšati svoju igru ​​samo bacanjem duge lopte Onuachuu. Kada igra Bardhi-Berat, vezni red ima i doživljava ogromne probleme", stoji u komentaru koji je odjeknuo Turskom.

Bjelica je na klupi turskog kluba izdržao samo pet i pol mjeseci. Vodio je momčad u 16 utakmica, a ostvario je učinak od osam pobjeda i osam poraza. Zasad se ne spekulira o tome tko bi ga trebao naslijediti.

Bjelica nije uspio uspostaviti kontinuitet iako je klub uglavnom ispunjavao njegove želje na ljetnom tržištu. Trabzonspor je potpisao šest pojačanja, dodatnih šest imena doveo besplatno i posudio još četiri aduta. Mislav Oršić nije ni mogao dobiti priliku zbog ozljede, što vrijedi i za Joaquina Fernandeza, a prisjetimo se da su među došljacima bili Tonio Teklić i Filip Benković.

Podsjetimo, u posljednjoj Bjeličinoj utakmici Trabzonspor je u osmome kolu turskog prvenstva na gostovanju izgubio od Adane Demirspor 1:0. Trabzonsporu je to bio četvrti poraz u sezoni te se sada nalazi na petom mjestu s 12 bodova, devet manje od vodećeg Fenerbahčea.


Izdvojeno

Reci što misliš!