Sport / Nogomet

dolazi i Zyba?

Osim Zekića Osijek bi mogao dobiti i neočekivani poklon. Vraća li se bivši kapetan i rekorder?

Osim Zekića Osijek bi mogao dobiti i neočekivani poklon. Vraća li se bivši kapetan i rekorder?
Dubravka Petrić/PIXSELL

Osijek ima mogućnost umiriti navijače s nekoliko odlučnih poteza

Predsjednik Ferenc Sakalj danas je potvrdio kako je Zoran Zekić na korak do NK Osijeka. Njegovo imenovanje očekuje se u reprezentativnoj stanci dok će sutrašnju utakmicu protiv Rudeža dvoboj voditi Ivo Smoje.

Istovremeno s dovođenjem Zorana Zekića u Osijek bi se moglo vratiti i jedno potpuno neočekivan pojačanje. Donedavni kapetan i rekorder koji je u suzama napustio Gradski vrt, Mile Škorić, raskinuo je ugovor s kineskim klubom, javlja Germanijak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Razlog razlaza su dugovanja Kineza prema Škoriću pa se on našao na tržištu kao slobodan igrač koji bi itekako dobro došao Zekiću i služio bi mu kao produžena ruka i nužno potreban vođa na terenu.

I dok je Zekić izgledna opcija, s Škorićem tek treba porazgovarati. No, Zekić bi u Osijek mogao povesti veznjaka Balkanija, Qëndrim Zyba (22) koji je jučer asistirao za prvi gol protiv Dinama.

Moglo bi to umiriti navijače koji su ogorčeni i traže promjene koje su djelomično stigle u vidu smjene Tomasa i Kuleševića, a ovako bi Čohar i Sakalj kupili barem malo mira u navijačkom puku.


Izdvojeno

Reci što misliš!