Sport / Nogomet

navijači nestrpljivi

Ulaznice za Hrvatska-Turska još nisu u prodaji. Što čeka HNS?

Ulaznice za Hrvatska-Turska još nisu u prodaji. Što čeka HNS?
Dubravka Petrić/PIXSELL

Navijači nestrpljivo čekaju i osvježavaju portal za kupovinu ulaznica

Brojni su upiti pristigli na adresu naše redakcije o tome kad će Hrvatski nogometni savez u prodaju pustiti ulaznice za dvoboj protiv Turske na velebnom zdanju Opus Arene.

Uputili smo stoga upit PR službi HNS-a, ali do sad nismo zaprimili odgovor. HNS je tek na stranici ulaznice.hr objavio kako će ulaznice u prodaju uskoro, ali bez konkretnog podatka o vremenu prodaje ulaznica. Brojni tako od ranog jutra neprestano klikaju na stranicu, ali bez uspjeha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uobičajeno, ulaznice su ranije u prodaju puštane tijekom prijepodneva, a danas iako je već poodmaklo poslijepodne ulaznica još nema u prodaji. S pravom se pitaju vjerni navijači što se događa, ali i koliko će se ulaznica u konačnici i naći u prodaji. Podsjetimo, na stadionu će biti tisuću ljudi manje negoli je deklarirani kapacitet stadiona 13005 ljudi, a HNS je zasigurno pozamašan kontigent odvojio i za priajtelje saveza kao i za sponzore. Također, pravo prvokupa su imali oni s najvećim brojem posjećenih utakmica reprezentacije u periodu od protekle dvije godine. Pretpostavlja se kako se upravo čeka da svi oni iskoriste svoje pravo, a nakon toga će ulaznice krenuti u slobodnu prodaju.

Vatreni u Gradskom vrtu: Hrvatska - Austrija 0:3
maksimalno po četiri ulaznice HNS objavio kako do karte za Tursku na Pampasu

Zanimanje za ovu utakmicu je izuzetno veliko i zasigurno velik broj onih koji žele na utakmicu ostati će bez ulaznice. Dodajmo i kako je cijena ulaznica od 12 do 30 eura, a moći će se kupiti najviše četiri ulaznice po navijaču.


Izdvojeno

Reci što misliš!