Sport / Nogomet

vatreni derbi

Drama na Pampasu: Osijek vodio 2-0 pa Dinamo uz pomoć sudaca preokrenuo na 2-3

Drama na Pampasu: Osijek vodio 2-0 pa Dinamo uz pomoć sudaca preokrenuo na 2-3
Davor Javorović/PIXSELL

U fantastičnoj atmosferi na Pampasu Osijek je ispustio vodstvo od 2-0 nakon dva kaznena udarca dosuđena u korist Dinama u samoj završnici susreta

U derbiju sedmog kola Supersport HNL-a Dinamo je na Opus Areni pred rekordnih 12.222 gledatelja Osijek je izgubio od Dinama 3-2 premda je do 70. minute vodio 2-0.

Osijek je poveo 2-0 golovima Ramona Miereza (7) i Domagoja Bukvića (46), no Modri su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili Mahir Emreli (70) i Bruno Petković (87-11m, 90+9-11m).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek je odlično ušao u utakmicu i bio puno bolji u prvom poluvremenu što je okrunio ranim golom Miereza. Na otvaranju drugog dijela, nakon samo 44 sekunde, Domagoj Bukvić je nakon Mierezove asistencije pobjegao po desnoj strani i zabio u bliži kut za veliko vodstvo Bijelo-plavih.

Osijek u posljednjoj trećini utakmice fizički pada, Dinamo smanjuje rezultat u 70. minuti golom Emrelija, a onda na scenu stupaju suci i nakon dvije reakcije VAR-a u 87. i 92. minuti, glavni sudac utakmice Zebec dosuđuje vrlo sumnjive jedanaesterce Dinamu koje sigurno realizira Petković za pobjedu i preokret Dinama.

NK Osijek - GNK Dinamo 2:3 Fotogalerija

Na ljestvici vodi Hajduk sa 15 bodova, Osijek ima 11, a Rijeka je treća s 10 bodova. Dinamo je sada četvrti sa 10 bodova. Na začelju je Rudeš s jednim bodom.


Izdvojeno

Reci što misliš!