Sport / Nogomet

posebna regulativa

Od danas u prodaji ulaznice za prvi derbi Osijeka i Dinama na Pampasu

Od danas u prodaji ulaznice za prvi derbi Osijeka i Dinama na Pampasu
Davor Javorovic/PIXSELL

Za utakmicu neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice, kao ni online prodaje

Danas je na Ticket pointu stadiona Opus Arena započela prodaja ulaznica za Osijeka i Dinama koja je na rasporedu u nedjelju 3. rujna u 21.05 sati.

"Kako bismo zahvalili navijačima na sjajnoj atmosferi koju su priredili na dosadašnje četiri domaće utakmice, tijekom prva četiri dana prodaje, do četvrtka 31. kolovoza, ulaznice će moći kupiti samo oni koji su imali kupljenu pojedinačnu ulaznicu za jednu od četiri ovosezonske domaće utakmice (Slaven Belupo, Gorica, ZTE, Adana)", poručuju iz osječkog prvoligaša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za kupovinu tijekom zaštićene prodaje trebat će predočiti osobni dokument kako bi se u evidenciji moglo provjeriti prisustvo na jednoj od četiri dosadašnje domaće utakmice.

Zaštićena prodaja trajat će od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. kolovoza, a Ticket point radit će od 10 do 18 sati. Sve neprodane ulaznice bit će u slobodnoj prodaji u petak 1. i subotu 2. rujna na Ticket pointu od 10 do 18 sati.

Za utakmicu neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice, kao ni online prodaje.

Tijekom zaštićene prodaje ulaznica moguće je kupiti godišnju ulaznicu za sezonu 2023/24. i obnoviti članstvo u NK Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!