Sport / Nogomet

puležani bez trenera

Osijek nema vremena za očajavanje jer već u nedjelju igra važan susret protiv Istre

Osijek nema vremena za očajavanje jer već u nedjelju igra važan susret protiv Istre
Davor Javorović/PIXSELL

Težak poraz doživio je Osijek u Adani, ali ako žele zadržati pozivno HNL ozračje, već sutra je novi trenutak za dokazivanje

Nogometaši Osijeka u petak nešto iza 12 sati sletjeli su na pulski aerodrom i produžili za Medulin gdje će dočekati utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a protiv Istre 1961 na rasporedu u nedjelju 13. kolovoza od 18.55. “Rane” nakon europskog gostovanja u Turskoj još su svježe, ali Bijelo-plavi već gledaju prema novom prvenstvenom izazovu i lovu na važne bodove.

"Imamo nekoliko umornih, načetih i ozlijeđenih igrača. Vidjet ćemo kakvo je stanje sa Šimom Gržanom, Adrianom Leonom Barišićem i Kristianom Fućakom. Došli smo "u Medulin pripremiti se za važnu prvenstvenu utakmicu protiv Istre 1961. U prvenstvo smo ušli s dvije pobjede, želimo nastaviti taj pobjednički niz iako nas sigurno očekuje teška utakmica. Istra 1961 je promijenila trenera, takve stvari nose pozitivan šok, ali moramo biti spremni i uzeti tri boda", rekao je trener Stjepan Tomas.

Regeneracija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog zgusnutog ritma utakmica Bijelo-plavi neće imati puno vremena za uigravanje već će naglasak biti na regeneraciji.

"Sigurno da se moramo oporaviti nakon teške utakmice i teških uvjeta kakvi su bili u Adani. Važno se dobro regenerirati i pripremiti za ovu utakmicu. Nemamo puno vremena, ali mislim da ćemo za nedjelju biti spremni", dodajte Tomas.

Kada je riječ o Istri 1961, trener Stjepan Tomas jasno je poručio da njegove igrače ne smiju zavarati porazi od Dinama i Rijeke.

"Istra 1961 je izgubila od Dinama i Rijeke pa će sigurno tražiti reakciju protiv nas. Moramo biti spremni na sve, znamo naš cilj i naš put, maksimalno se pripremiti za taj ogled, što prije zaboraviti utakmicu u Adani i fokusirati se na Istru 1961", zaključio je Stjepan Tomas.

Dodajmo i kako je Istra nakon samo tri kola smijenila trenera Miroslava Karoglana, a do danas nije imenovala novog pa će utakmicu voditi Sergej Banović koji je bio trener u Istrinoj školi nogometa.


Izdvojeno

Reci što misliš!