Sport / Nogomet

neslužbeno

Otkriveno koliko je novaca Osijek dobio za Bočkaja plus dva igrača Dinama. Šuška se da dolazi i velika HNL zvijezda

Otkriveno koliko je novaca Osijek dobio za Bočkaja plus dva igrača Dinama. Šuška se da dolazi i velika HNL zvijezda
Milan Šabić/Pixell

Neslužbeno se spominje da je Osijek za Bočkaja dobio 2-3 milijuna eura plus Tolić i Leovac

Kao bomba odjeknula je danas vijest o transferu Petra Bočkaja u zagrebački Dinamo. Iako nigdje još nisu službeno objavljeni uvjeti transfera, po navijačkim forumima, ali i nacionalnim medijima, piše se da bi Osijek za ovaj transfer trebao od Dinama dobiti između dva i tri milijuna eura te nogometaše Marka Tolića i Marina Leovca.

Tolić je neki dan već obavio posljednji pozdrav od navijača Dinama putem Instagrama, a Leovac već neko vrijeme želi otići negdje gdje će moći igrati u mjeri koja bi ga zadovoljila. Uz to, nije tajna da je Bjeličin miljenik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali tu nije kraj. Još glasnije priča se o tome da je Osijek kupio goričinog Kristijana Lovrića. I to baš za 3 milijuna eura. On je danas i zapratio NK Osijek na Instagramu.

petar bočkaj
senzacionalni transfer Bočkaj nakon potpisa za Dinamo: ''Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi''

Vjerujemo da će iz NK Osijek brzo doći neka vijest koja će ove glasine potvrditi ili demantirati. Nadamo se potvrda kako bi barem malo utišali navijačko nezadovoljstvo koje je, potpuno razumljivo, ogromno.


Izdvojeno

Reci što misliš!