Sport / Nogomet

Zoran Zekić novi trener Osijeka

Zoran Zekić novi trener Osijeka

Zoran Zekić nova je "žrtva" na klupi NK Osijeka. Bivši igrač bijelo-plavih i brojnih hrvatskih i inozemnih klubova najdublji trag ostavio je u veličkom Kamen Ingradu, a nakon što je objesio kopačke o klin trenirao je mlađe uzraste u Maksimiru, a nakon toga moldavski Sheriff.

Ovaj vrsni napadač na klupu je sjeo nakon Dražena Beseka kojem su navijači skandirali nakon samo dvije utakmice da bi nakon idućih pet dobio otkaz zbog katastrofalnih igrača. Mnogi ipak Beseka ne vide kao pravog krivca za loše rezultate već problem nalaze u učmaloj svlačionici koja već godinama ne diše i ne funkcionira kao tim koji gine na terenu. Biti će to i najveći izazov novog, nadamo se ne još samo jednog u nizu, trenera Zekića.

[blockquote]Zekić je rođeni Osječanin koji je za NK Osijek igrao od 1992. do 1996. godine. Najbolje nogometne uspjehe doživio je u sezoni 2003./2004.  kada je, dok je igrao za Kamen Ingrad postigao 13 golova u 15 utakmica, te je bio najbolji strijelac lige na kraju polusezone.
Nakon završetka igračke karijere započeo je i onu trenersku. Od 2010. do 2013. godine bio je na klupi trećeligaša Maksimira, zatim je otišao u moldavski Šerif gdje je 10 mjeseci obavljanja dužnosti trenera mlade momčadi i voditelja tamošnje nogometne akademije, a zatim na ljeto prošle godine preuzeo i glavnu momčad. Sezonu je završio na 3. mjestu, ali je uspio osvojiti nacionalni kup.[/blockquote]

 

Prva izjava novog trenera Zekića

Posted by Nogometni klub Osijek on Tuesday, September 1, 2015

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!