UŽIVAJTE BEZ GRIŽNJE SAVJESTI
Jeste li probali peći krafne u pećnici? Imamo recept
Krafne slove za jednog od glavnih neprijatelja vitke linije, stoga vrijedi isprobati one koje se peku u pećnici
Skoro svaka domaćica ima svoj recept za krafne, a obično se prže u dubokom ulju. Ipak, vrijedi kušati i one koje se peku u pećnici, jer tako možete uživati u omiljenoj hrani bez grižnje savjesti.
Ova omiljena poslastica slovi za jednog od glavnih neprijatelja vitke linije, stoga vrijedi isprobati one koje se peku u pećnici umjesto u dubokom ulju. Fenomenalnog su ukusa, nevjerojatno su prozračne, a mnogo manje kalorične.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
-
Policija je izašla na mjesto nesretnog događa i obavlja očevid
-
Ako zatrebate u nedjelju do trgovine, evo tko će u Osijeku raditi
Sastojci:
- 2 jaja
- 30 g kristal šećera
- 1 vrećica vanilin šećera
- 1 vrećica praška za pecivo
- 200 ml jogurta
- 16 žlica brašna
- 90 ml ulja
Priprema:
Jaja umutite sa šećerom. Dodajte ostale sastojke, ulje, jogurt, prašak za pecivo, vanilin šećer, brašno i sve lijepo umutite da se dobro sjedini.
Krafnice peći u limu za pečenje s kalupima u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 15 minuta. Potom ih pospite šećerom u prahu i uživajte u neodoljivom ukusu.
Izdvojeno
-
Laura Gergelj je poduzetnica koja je, prepoznavši potrebe tržišta, odlučila potpuno samostalno pokrenuti knjigovodstveni servis, predstavljajući Osijek i u međunarodnim krugovima kao destinaciju inovativnih poslovnih rješenja
-
Dulje vruće sezone i rjeđi mrazevi značili su da je postala virusna bolest koju najbrže šire komarci u svijetu, a uzima maha i u Europi
-
Ukupno je u Hrvatskoj 399 lokacija s kamerama, a u Slavoniji i Baranji je njih 79
-
Bez obzira na poskupljenje općenitih životnih troškova, studenti u Osijeku imaju privilegiju relativno stabilnih cijena najma stanova
Reci što misliš!