Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Park znanosti mladog izumitelja

PREDSTAVLJAMO: Park znanosti mladog izumitelja

,,Park znanosti" - jedinstveni je projekt mladog  znanstvenika osmišljen s ciljem promocije znanja i znanosti kao i oplemenjivanja prostora osmišljenim eksponatima.

Autor projekta, dipl.ing.građ. Luka Veverec, vođen je idejom da se površine trgova, parkova, šetnica, škola...oplemene interaktivnim, zanimljivim i edukativnim sadržajem uz neosporno obogaćivanje turističke ponude zajednice.

"Je li moguće razgovarati šaptom na udaljenosti od 30 metara? Kako odsvirati Beethovenovu „Odu radosti“ u hodu? Je li moguće prošetati Sunčevim sustavom u samo sat vremena? ...dio su pitanja na koja će sve dobne skupine, a osobito najmlađi, kroz igru, na zabavan i interaktivan način naći odgovore uz pomoć izvedenih eksponata," kaže Luka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Eksponate koje autor zajedno sa svojim suradnicima osmišljava, usavršava, izvodi i prezentira svim zainteresiranima potrebno je pokrenuti, osluškivati, zavrtiti, lupkati i pritom će se dobiti odgovor kako i zašto pojedini eksponat funkcionira. 

"Ovisno o željama klijenata eksponati se prilagođavaju – brojem, veličinom, formom, temom...tako da se površine mogu obogatiti s jednim ili nekoliko desetaka eksponata.

Detaljnom razradom i osmišljavanjem eksponata različite složenosti zasad je osmišljeno 20 eksponata različite kompleksnosti, dok su u trajnoj pripremi novi zanimljivi eksponati koji će biti prezentirani na stranici projekta," dodaje Luka.

Osmišljeni, izvedeni i svim zainteresiranima za suradnju prezentirani eksponati, mogu se vidjeti na www.parkznanosti.com kao i na pripadajućem FB profilu.

park znanosti

{edocs}http://www.parkznanosti.com/pdf/park-znanosti-brosura.pdf,495,345,link{/edocs}

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!