Promo

dodatni benefit

Novi standard brige za zaposlenike: Zubee.hr u Osijeku! Donosi stomatološke beneficije na radna mjesta

Novi standard brige za zaposlenike: Zubee.hr u Osijeku! Donosi stomatološke beneficije na radna mjesta
PROMO

Kroz ovakvu politiku radnicima se omogućava doživljavanje duplo veće vrijednosti u svom profesionalnom okruženju

Tvrtka Employee Hero začetnik platforme Zubee.hr prepoznala je značajnu vrijednost u omogućavanju poslodavcima da svojim zaposlenicima pruže benefite koji prelaze tradicionalne granice.

Standardni sistematski pregledi koji se rade jednom godišnje su sjajna pogodnost koju neke firme pružaju svojim zaposlenicima kako bi brinule o njihovom zdravlju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Platforma Zubee je odlučila otići i korak dalje te predložiti tvrtkama da omoguće svojim zaposlenicima odlične pakete stomatoloških usluga potpuno besplatno.

Model koji osigurava Zubee jedini je benefit na tržištu koji uključuje i članove uže obitelji bez dodatne nadoplate. Stomatološke usluge, koje su često promatrane kao luksuz ili nešto što je dostupno samo kroz skuplje zdravstvene planove, sada su lako dostupne bez dodatne nadoplate za zaposlenike, zahvaljujući modelu koji promovira Employee Hero.

„Za prvi sam pregled malo duže čekao međutim kad smo krenuli narednih je par posjeta išlo vrlo brzo. Jako mi se sviđa što se sve obavi na jednom mjestu, osoblje je ljubazno i kad sam krenuo s posjetama išle su brzo jedna za drugom. Još nisam potrošio cijeli paket no liječnik mi je rekao da trenutno nemamo ništa za raditi, pa da se javim kada/ako ću trebati. Takvu stomatološku uslugu želim za sebe, i za svoju obitelj!“

Kako funkcionira

Model koji Zubee nudi usmjeren je na stvaranje duplo veće vrijednosti za zaposlenike kao i poslodavce. Načelo je zapravo vrlo jednostavno - poslodavci se pretplate na uslugu koja zaposlenicima i njihovim članovima obitelji omogućava pristup stomatološkim uslugama bez dodatne nadoplate.

Ova inovativna praksa ne samo da podiže kvalitetu života radnika nego i jača odnos između poslodavca i zaposlenika, stvarajući osjećaj poštovanja i lojalnosti.

Benefiti za zaposlenike

Implementacijom ove strategije, poslodavci mogu očekivati znatan porast zadovoljstva u svojem timu. Benefiti za zaposlenike više nisu ograničeni samo na ono što se tradicionalno smatra nužnim – poput izravnih financijskih poticaja – nego se proširuju na ono što poboljšava njihovu ukupnu kvalitetu života. Dobrobit radnika postaje prioritet, a to kod njih ulijeva dodatno samopouzdanje da će biti cijenjeni unutar tvrtke u kojoj rade.

Jedna od istaknutijih tvrtki koje su ove benefite pružile svojim zaposlenicima je i Tvrtka Panon trade d.o.o. Svim svojim zaposlenicima pruža benefit stomatoloških usluga putem koncepta ZuBee, ono što ih je ugodno iznenadilo da je iskorištenost jako velika preko 70 %, i da su ljudi zadovoljni uslugom koju dobivaju u odabranim ordinacijama.

"Svake godine plaćamo sistematske preglede svima u tvrtki no prošle godine odlučili smo se omogućiti benefit stomatoloških usluga putem koncepta ZuBee za sve naše zaposlenike, ali i članove njihove uže obitelji jer benefit mogu koristiti i uži članovi obitelji, i to bez dodatne nadoplate, što je fantastično. Nadajući se da će i djelatnici prepoznati iskorak tvrtke u smjeru osiguranja motivirajućih uvjeta rada.", rekla je Renata Bešenić, direktorica društva tvrtka Panon trade d.o.o.

Platforma Zubee.hr

Na stranici Zubee.hr nalazi se popis svih stomatologa koji su dio ovakve usluge. Od nedavno se priključila i atraktivna Čes Dental&Estetic klinika.

Ako živite u Osijeku, ova poznata ordinacija kao lider na svom području prednjači u svojem polju i sigurno je odličan izbor.

Platforma Zubee uspješno mijenja paradigmu korporativnog blagostanja koristeći inovativni pristup koji benefite za zaposlenike stavlja u prvi plan. Stomatološke usluge bez dodatne nadoplate nisu samo element luksuza one su temeljni dio brige o dobrom zdravlju i zadovoljstvu svakog pojedinca.

Kroz ovakvu politiku radnicima se omogućava doživljavanje duplo veće vrijednosti u svom profesionalnom okruženju, čime se podiže kako produktivnost tako i profesionalni odnosi unutar timova. Ulaganje u radnika dokazalo se ne samo kao etičan izbor nego kao strateška prednost koja preoblikuje tržište rada za budućnost.


Izdvojeno

Reci što misliš!