Promo

Pomoću topline

Body Shape: Inovativni centar za zdravo mršavljenje i preoblikovanje tijela u središtu Osijeka

Body Shape: Inovativni centar za zdravo mršavljenje i preoblikovanje tijela u središtu Osijeka

Ponuda se salona bazira na uslugama za njegu tijela kao što su pasivno i aktivno vježbanje, odnosno mršavljenje u termo kapsulama zagrijanim na 37 stupnjeva, „suha” sauna, limfna drenaža, eliminacija celulita „body wrapping” metodom, topljenje masnoća vakuumom te radio frekvencije i kavitacije

U središtu grada na Dravi nalazi se specijalizirani salon za zdravo mršavljenje i preoblikovanje tijela naziva Body Shape. Ideja se za otvaranjem takvog centra, govori njegova vlasnica Nera Šulovnjak, razvijala čak pet godina.

„Nakon što sam u Zagrebu posjetila jedan centar s ciljem mršavljenja i slične metodologije rada, zaljubila sam se na prvi posjet. Izgled prostora, miris ugodan za sva osjetila te ljubaznost vlasnice i djelatnica centra u meni su pobudili želju da i ja imam nešto slično u svom gradu”, opisuje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je u to vrijeme bila djelatnica u banci, tako je, uz značajnu podršku supruga, počela mijenjati „mindset” iz zaposlenice u poduzetnicu. U tih je pet godina, stoga, obišla slične salone za njegu tijela – od Rijeke, preko Slovenije i Italije, pa sve do Zagreba.

„U svakome sam od njih vidjela djelić nečega što bih mogla uklopiti u svoj budući salon. Odatle proizlazi i ideja za naš, kako kažu klijenti, zanimljivi logo, kombinaciju boja, pristup klijentima, uvijek svježe voće i mogućnost pripreme svježe cijeđenog soka”, govori Nera.

Dodaje i kako se tijekom procesa osnivanja salona suočila s mnogo zatvorenih vrata te financijskih prepreka, no to ju nije spriječilo da ga konačno i otvori. Uz to, njezin salon nije namijenjen samo uljepšavanju, nego predstavlja estetsko-medicinski centar za regulaciju tjelesne težine te zdravstveno poboljšanje kroz preporuku prehrane. Naglasak u salonu tako i jest na ljepoti, ali u službi zdravlja. Također, salon njeguje individualan pristup svakom klijentu.

„Na konzultacijama koje prethode tretmanima prolazimo kroz niz pitanja i provjeru zdravstvenog stanja klijenta. Tako stječemo cjelokupnu sliku o njemu, prema čemu potom gradimo suradnju s njim”, ističe vlasnica.

Body Shape metoda razvijena je na temelju termo-slim učinka, što znači mršavljenje i oblikovanje tijela pomoću topline. Ponuda se salona, stoga, bazira na uslugama za njegu tijela kao što su pasivno i aktivno vježbanje, odnosno mršavljenje u termo kapsulama zagrijanim na 37 stupnjeva, „suha” sauna, limfna drenaža, eliminacija celulita „body wrapping” metodom, topljenje masnoća vakuumom te radio frekvencije i kavitacije. Pri svemu se tome koriste najnoviji uređaji, a to su Cryocoolsculpting 360 koji zamrzava masnoće na temperaturi do -10 Celzijevih stupnjeva te Teslaneo sculpt, uređaj koji elektronski stimulira rad trbušnjaka.

„Uskoro dobivamo i dva noviteta – diodni laser te „mokru”, odnosno hidro saunu koja će biti prva takva u Osijeku. Svi su naši uređaji kupljeni u Europi, a od proizvoda za njegu tijela koristimo liniju kozmetike Afrodita Professional”, dodaje Nera.

Usluge su salona namijenjene svim muškarcima i ženama starijim od osamnaest godina. Osim navedenih uređaja u dolasku, vlasnica navodi kako su najveće i najbolje mjerilo kvalitete usluga i proizvoda Body Shape-a ipak njegovi klijenti. 

„Prema njihovim riječima, za potpuni olfaktorni, gustativni, vizualni, pa i auditivni doživljaj potrebno je posjetiti naš salon. Najbolja su preporuka u svakom biznisu, a tako i salonu zadovoljni klijenti koji se vraćaju”, konstatira Nera.

U bliskoj budućnosti planiraju povećati opseg poslovanja u vidu uvođenja kozmetičkih usluga za njegu lica. Osim toga, kupit će i novi uređaj za eliminaciju tvrdokornog celulita i masnoća u području trbuha, stražnjice i nogu. Međutim, ono što najprije slijedi proslava je prvog rođendana salona koja će se održati 1. rujna od 16,30 do 19 sati u prostoru centra.

„Jako sam ponosna na to što smo uspjeli preživjeti i opstati, uz gomilu dječjih bolesti. Sada samo rastemo! Pozivamo, stoga, sve naše prijašnje, sadašnje i buduće klijente na neformalno druženje uz, naravno, zdrave slastice. Također, svi oni koji budu prvi puta došli kod nas moći će iz prve ruke vidjeti naš način rada i kvalitetu usluge”, zaključuje vlasnica, dodavši kako od 1. do 7. rujna svaki klijent ostvaruje popust od 10 % na sve pakete u ponudi.

Salon se može pronaći na adresi Reisnerova ulica 100, Osijek (CKD j.d.o.o.). Sve dodatne informacije o proizvodima, uslugama i radnom vremenu centra dostupne su na njegovoj internetskoj stranici te na njegovim Facebook i Instagram profilima.


Izdvojeno

Reci što misliš!