Lifestyle / Ostalo

Postigla veliki uspjeh

Slavonka Beta Sudar briljirala u finalu Zvezda Granda: ''Ostala sam svoja do kraja''

Slavonka Beta Sudar briljirala u finalu Zvezda Granda: ''Ostala sam svoja do kraja''
Privatna arhiva

Ladimirevčanka ostaje ustrajna i s entuzijazmom nastavlja rad što na novim pjesmama, što na nastupima koji su joj sada otvorili vrata ne samo prema Hrvatskoj, nego i prema regiji

Mlada Ladimirevčanka Beta Sudar o kojoj smo nedavno pisali briljirala je u finalu srpskog glazbenog showa Zvezde Granda koje se emitiralo u subotu. Iako je ispala već u prvom krugu, pjevačica je i više nego zadovoljna krajnjim ishodom.

''S obzirom na to da je Hrvatska po prvi puta mogla glasati, i to bez izravnog prijenosa, drago mi je što je rezultat ispao ovakav i što sam uopće dobila priliku biti među 20 najboljih kandidata iz svih drugih balkanskih država kao, uz Nikolinu Perković iz Splita, prva Hrvatica koja je to postigla. Nadam se da sam uspjela odgovarajuće predstaviti zemlju iz koje dolazim jer je i to isto veliki uspjeh, a i ostala sam svoja do kraja te sam pop stilom donijela osvježenje u natjecanje'', govori Beta za SiB.hr koja je u finalu otpjevala jedan od Vanninih kultnih singlova ''Kao da me nema tu''.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, 25-godišnja glazbenica već ima iskustva s pozornicom budući da je, osim na brojnim lokalnim festivalima na kojima je pobjeđivala, dva puta nastupila na Dori i jedanput u Supertalentu u kojemu je došla do trećeg mjesta u polufinalu. Uskoro kreće sa svirkama s bendom, ali i s radom na novoj pjesmi.

beat sudar
Beta Sudar Mlada Slavonka u finalu Zvezda Granda: ''Želim predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način''

''Nastupat ću mnogo češće nego tijekom natjecanja jer sam tada morala čuvati glas. Osim toga, počinjemo i sa snimanjem singla pop žanra za koji ne znam kada će točno izaći. U svakom slučaju, očekuju me svirke što po Slavoniji, što u inozemnim državama poput Crne Gore te Bosne i Hercegovine'', najavljuje Beta.

I mi ovoj mladoj pjevačici želimo mnogo sreće u nastavku glazbene karijere za koju vjerujemo kako će biti svijetla. Ladimirevčanka ostaje ustrajna i s entuzijazmom nastavlja rad što na novim pjesmama, što na nastupima koji su joj sada otvorili vrata ne samo prema Hrvatskoj, nego i prema regiji.


Izdvojeno

Reci što misliš!