Lifestyle / Ostalo

"samo da nema komaraca"

Kandžija nakon kreativne pauze u Baranji snimio "Idemo po sreću"

Kandžija nakon kreativne pauze u Baranji snimio
Youtube

Prva je ovo pjesma nakon pet godina kreativne pauze, a s njom Kandžija i njegov bend otvaraju novo poglavlje u svojoj karijeri.

Stjepko Galović poznatiji kao Kandžija zajedno s svojim bendom kojeg čine Matej Huljev na gitari, Goran Pavlović na basu, Filip Mesarić na bubnju i na synthesizeru i klaviru Vjeko Ranogajec snimili su novi ljetni hit "Idemo po sreću".

Spot je sniman na jednom OPG u Baranji, a kako kaže sam Kandžija pjesma je o ljudima koji se vrte u krug, jer tražiti sreću je dosta nemoguća stvar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Volio bih da pjesmu slušate, ali i plešete uz nju. Trenutno radimo novi album, dobro se osjećamo, imamo što za dati i mislim da to ljudi itekako osjete, a to je jako dobar feeling. Osim preko pjesme i spota veselimo se isto to dati na binama jer je tamo dojam uvijek najjači", rekao je Kandžija. Veseli se pjesmu izvesti i uživo na pozornici, a upravo u toj situaciji se najviše osjeti njegova povezanost s publikom.

Prva je ovo pjesma nakon pet godina kreativne pauze, ali i brojnih nastupa diljem Hrvatske, a s njom Kandžija i njegov bend otvaraju novo poglavlje u svojoj karijeri.

Spot za "Idemo po sreću" Kandžija je radio u vlastitoj produkciji. Video je sniman u Osijeku i okolici, točnije u Villi Stipino u Baranji, a na njemu su radile jake mlade snage. Snimao ga je Marko Milohnić, montirao je Stjepan Hren, kolor korekciju je radio Denis Komljenović, a Ljupka Tanevska je radila scenografiju. U spotu uz glumicu Aretu Čurković, glume i inače odlični osječki glazbenici, kao što su članovi grupe Čuvarkuća, Tin i HrvojeMito Matija i mnogo drugih.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!