Lifestyle / Ostalo

vrijedne nagrade

Savjeti mladih ponovo biraju najbolji maturantski slogan na području Osijeka i županije

Savjeti mladih ponovo biraju najbolji maturantski slogan na području Osijeka i županije
Ivica Benić/SiB.hr

I ove godine biraju se najbolji maturantski slogani u gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji

Savjet mladih Osječko-baranjske županije i Savjet Mladih Grada Osijeka organiziraju tradicionalni natječaj za najbolji maturantski slogan!

Na području Osijeka Savjet mladih Grada Osijeka osigurao je tri nagrade te će maturanti moći osvojiti iznos od 265,00 eura za slogan prve nagrade, 130,00 eura za slogan druge nagrade i 75,00 eura za slogan treće nagrade.

Na području ostatka županije (Đakovo, Donji Miholjac, Belišće, Valpovo, Našice, Beli Manastir) bit će nagrađeni također s tri nagrade.

Nagrade je osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije, a nagrada za osvojeno prvo mjesto iznosit će 265,00 eura, drugi slogan osvojit će iznos od 130,00 eura, dok će treći slogan osvojiti iznos od 75,00 eura.

Prijave počinju danas

Prijave počinju danas od 8. svibnja 2024. i traju sve do 13. svibnja 2024. u 23:59h. Nakon toga, 15. svibnja, slijedi objava svih prijavljenih slogana sukladnih pravilima natječaja. Slogani će biti objavljeni na Facebook stranicama Savjeta mladih Grada Osijeka i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.

„Najlajkanijih“ pet slogana do 20. svibnja u 23:59 će ući u finale, a Povjerenstvo imenovano od strane organizatora odabrat će one najbolje za 2024. godinu! Konačni rezultati bit će objavljeni 23. svibnja, čime će dobitnici imati priliku za dodatno slavlje na Norijadi.

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se putem poveznice, a na istoj možete vidjeti i detaljne uvjete samog natječaja.
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!